Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam już kolejny raz sytuację, gdzie sprzedający odwołuje oferty w licytacji z jakimś błahym powodem (teraz jest to "Nagłe uszkodzenie."), ale ta sama oferta świetnie się ma w wyższej cenie na **piiip**.
Jak mam zgłosić nieprawidłowość, skoro formularz pod zamkniętą ofertą już nie funkcjonuje?
P.S. Ja wam zaraz dam **piiip** cenzorzy!
Oferta dostępna na (O)czywiście (L)egalnym e(X)change konkurencji.
Pewnie to AL ,tam komentarza nie wystawisz sprzedawcy.
Nie. To normalne Allegro.
@marc13 Tak się składa że regulamin zezwala na usunięcie ofert w wyjątkowych sytuacjach takich jak -uszkodzenie czy kradzież ale powinien mieć potwierdzenie takich zdarzeń ,najlepiej poszukaj podobnego towaru u innego sprzedawcy z lepszą reputacją.
Ja rozumiem, że pozwala, ale czy za takie można uznać "Nagłe uszkodzenie.", a jednocześnie dostępność tego przedmiotu w portalu konkurencji (niestety Allegro stosuje cenzurę na nazwę, ale chyba wyżej jest czytelna)?
Zgadzają się i zdjęcia, i numer telefonu przy pfercie.
@marc13 Możesz to zgłaszać przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Posłane, choć nie rozumiem, dlaczego ani w mailu nie ma możliwości zgłoszenia nieprawidłowości, ani przez link zgłaszający naruszenie zasad pod odwołaną już ofertą. To by było znacznie sensowniejsze.
@marc13 podaj dane do tych ofert jak masz dowody, może moderatorzy się zapoznają z sytuacją i coś z tego wyniknie
Wysłałem przez podany powyżej formularz. Jeśli odpowiedź Allegro nie będzie satysfakcjonująca, to napiszę tu więcej.
Czy spośród kupujących, którzy zgłaszali Allegro przypadki sprzedających wycofujących się z transakcji po jej zawarciu np. poprzez zwrot ceny, ktokolwiek otrzymał od Allegro informację o działaniach podjętych przez Allegro wobec sprzedającego?