Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, chciałbym kupić produkt z Allegro Pay, przy którym jest symbol kwota XXXzł 5 x rat raty 0%. W koszyku przy wyborze opcji raty 0% mogę wybrać tylko dwie raty bez odsetek (dla klientów smart), natomiast każda następna opcja większej ilości rat jest objęta dodatkową prowizją RRSO. Tak się pojawia na wszystkich aukcjach, nawet z X 15 ratami zero %. Czy takie coś tylko u mnie źle działa, czy macie podobnie?
Nie jest to źle tak to działa, a to pokazują się tylko opcje które nie muszą działać w danej ofercie, to taki trik reklamowy, jak już zaczniesz płatność, kupować to kupisz i nie zwrócisz uwagi ze zostałeś nabity w butelkę.
Cześć, @Izulka83. Proszę, podaj przykładowy numer oferty, w której chciałeś dokonać zakupu na raty 0%.
To są aukcje numer: 14012284594 i 16177552806 W koszyku nie można klikać "zapłać później" tylko "dostawa i płatność" następnie trzeba wybrać raty i przejść do wniosku kredytowego.
Niestety dalej, zamiast rat 5x0% jest tylko na 12, 15, 18, 30, 40 i 50 rat. Może dlatego, że dwa przedmioty razem? (kwota 3006,54zł) Jak wybieram jeden przedmiot z aukcji 13713261780 to jest prawidłowo 10 i 15 bezpłatnych rat.
Wcześniej kupowałem już kilkakrotnie na Allegro na 5 i 15 bezpłatnych rat. Były też dwa przedmioty, ale nie pamiętam, mogło to być u jednego sprzedającego.
Bardzo proszę o pomoc.
@Izulka83, sprawdzę to i wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami, gdy tylko ustalę przyczynę.
Witam Cię ponownie,
Z tymi powiązanymi ratami z dwóch produktów zdaje się, że jest już OK.
Mam jeszcze pytanie, czy w aukcji 16849110457 można w jakiś sposób zrobić raty % procent?
Z góry dziękuję Ci za pomoc.
Ty chcesz coś zmienić, oni tylko zmienią, jak chcą, pożyczkodawcy.