anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego sposób dostawy Punkt DHL jest promowany na stronie zakupu? Przecież to najgorsza firma.

melisa64_08
#7 Wielbiciel#

Dlaczego sposób dostawy "Punkt DHL" jest promowany, jako wyróżniony na stronie zakupu? Przecież to najgorsza firma. Wszystkie inne sposoby dostawy i firmy kurierskie wywiązują się ze swoich obowiązków należycie. Kurier DHL robi co mu się podoba. Przesyłka skierowana na adres domowy trafia do punktu oddalonego o kilkaset metrów. Kurier nie dzwoni, nawet nie wiem, czy był pod podanym adresem. Raczej nie, bo byłam w domu. Nie chciało mu się. Kiedy odbierałam przesyłkę w punkcie dowiedziałam się, że to częsta praktyka kurierów DHL. Rzucają paczki do punktu i załatwione. A Ty się martw jak to odebrać, np. w czasie choroby, czy innego powodu, gdy nie masz możliwości wyjścia z domu. I do tego wyróżniacie ten sposób dostawy?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

pecela
#18 Luminarz#

@melisa64_08

To że u ciebie DHL eCommerce (DHL to inna firma) jest kiepskim kurierem, nie oznacza że u innych jest tak samo. U mnie np. najgorszy jest Inpost (choć paczkomaty są w miarę ok). 

oznacz moderatorów