Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj w moim koszyku nagle znalazły się jakieś przedmioty, których nigdy nie dodawałam do koszyka. A te , które miałam po prostu zniknęły bez śladu. Dlaczego? POMOCY
Na tym samym koncie?
Tak na tym samym koncie. Mam tylko jedno konto. Dlatego nie rozumiem tego co się dzieje. Nikomu nie udostępniałam moich danych a tu coś takiego. Czyżby ktoś podszył się pod moje konto? Myślałam, że na Allegro to jest niemożliwe?
@majka2_aa Sprawdziliśmy dokładnie Twoje konto, ale nie odnaleźliśmy nic podejrzanego. Czy ktoś z domowników mógł mieć dostęp do Twojego konta i dodać do koszyka inne przedmioty?
To jest możliwe. Ale i tak nie rozumiem dlaczego rzeczy, które miałam w koszyku zniknęły 😞
@majka2_aa może inny domownik usuną Twoje rzeczy a dodał swoje
@majka2_aa, prawdopodobnie jest tak, jak mówi @Client:44052296. A może w koszyku widzisz taki komunikat?
Nie było takiego komunikatu. Nie jestem pierwszy rok w Allegro
@majka2_aa Jeżeli nie było włamania to najbardziej jest możliwa opcja że ktoś z bliskich, możesz włączyć podwójnie logowanie z opcją sms.
Wyrzuć te niechciane, poszukaj właściwych i dodaj ponownie do koszyka. Nie ma innej rady. Nie udostępniaj innym swojego konta.