Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Strasznie piszecie w regulaminie,że zwrot środków za anulowanie zakupów powinien być w przeciągu dwóch dni. Po dzisiejszej rozmowie z konsultantką z allegro śmiem stwierdzić ,że wprowadzacie w błąd konsumenta twierdząc ,że sprzedający się wywiązał ,gdzie ja do nadal nie mam zwrotu pieniędzy. Allegro jak tylko skończy mi się Smart za nieuczciwość pożegnamy się na zawsze bo nie lubię jak robi się z ludzi tępych...
@Client:118798887 regulamin to nie prawo a zgodnie z ustawą sprzedawca firma ma 14dni na zwrot od odstąpienia od umowy
To po co w ogóle jest regulamin? A dobra po to aby go nie przestrzegać
I dobrze im mniej tył lepiej
@Client:118798887 Zwrot środków za zamówienie 4eb96a80-1f7e-11f0-999c-15c5d400126e został zlecony 22.04 i prawidłowo zrealizowany. Jeśli nie widzisz środków na swoim koncie, napisz do nas przez formularz. Doradca przekaże Ci potwierdzenie przelewu i będziesz mogła wyjaśnić to ze swoim bankiem.
Haha dobre. Sprzedający prawnie na wykonanie zwrotu ma 14ście dni. Według regulaminu Allegro 2 dni. Nadrzędna jest ustawa. Ale nawet jak sprzedający odeśle tę kasę w te 2 dni. Wielu to robi to jest jeszcze kwestia dalszego przekazania pieniędzy. Szybko to wracają tylko na payu. Nie raz miałam klientów którzy jeszcze po kilku dniach kasy nie mieli. Najdłuższy termin maksymalny chyba przy kartach visa podają -7 dni roboczych. Komunikaty Allegro są zawsze wygodne tylko dla Allegro... Sprzedawca zawsze ma już, a oni maja miesiąc... To samo robią z wyświetlaniem czasów dostawy. Wiesz ilu sprzedawców dostało negatywy, bo klienci myśleli że miniprzesyłke dostaną nazajutrz? Sprzedawca nie ma wpływu na komunikaty portalu... A jakie fajne nie pasujące do siebie zestawy Allegro tworzy z ofert sprzedawców. Też zaje.fajne potem tłumaczenie że jedna rzecz nie współdziała z długą i kto by tam wierzył, że to nie sprzedawca...
@AnnaG-Antyki à propos zestawów, to ja nie rozumie dlaczego klienci narzekają, że w tym kasku nie da się rozmawiać przez domofon 😁
To to jeszcze nie jest tak źle, bo każdy na oko widzi co taki zestaw wart. Ale wyobraź sobie co przeżywa sprzedawca jak np Allegro zrobi mu zestaw odkurzacza i filtrów, albo śrub i nakrętek xD
Mnie kiedyś tak machnęli zestaw surowców w grze (wysyłanych tylko elektronicznie) z książkami i wazonami. Ale o dziwo od kiedy tu temat założyłam chyba to poprawili, bo więcej takich nie widziałam...
to wyobraź sobie jak jest wpieniony kupujący w takim przypadku, po komunikatach allegro, gdy płacił kasę przekazem pocztowym lub jakimś tego typu pośrednikiem oczywiście na konto payu
Dlatego powinno się olać allegro za takie zakłamanie. Ja czekam jak mi się skończy Smart i zamykam konto skoro sami wprowadzają ludzi w błąd.
Zmieńcie regulamin bo wprowadzacie w błąd. Innym odpisujecie , że w drugiej dobie już powinny być pieniądze ze zwrotu. Do mnie co innego. Jesteście daremni.
Bez odbioru.