Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupy na allegro - od stycznia 2021 nie ma możliwości zaznaczenia faktury od rzeczy które kupuje na allegro - nie jestem firmą jestem zwykłą osobą. Dlaczego nie mogę dostać faktury? Kupować można ale bez faktury. A bez faktury nie kupie co poniektórych rzeczy choćby czajnika - bo koniecznie chce fakture. Do gródnia 2020 roku bez problemu dostawałam fakturę na imie i nazwisko - a teraz to jest nie możliwe ....czyżby allegro usunęło faktury dla zwykłych ludzi i zaczęło działać jak zwykły o l x? Czy sprzedający na allegro są zwolnieni od wystawiania faktur dla zwykłych kupujących? O co chodzi? Przy zakupie i zaznaczeniu ze chce fakturę - nie mogę przejść dalej - dopiero po rezygnacji z faktury mogę dokonać kupna. Szczerze to allegro straci klientów zwykłych (nie będących firmą ) którym zależy na fakturze za zakupy od sprzedawcy.
@Client:33290678 Wyczyść lub zmień przeglądarkę 🙂
nie tendy droga do tej pory działały normalnie faktury - a teraz poprostu dana opcja nie działa...........z dnia na dzień tak się stało. przeglodarka nie ma tu nic do rzeczy - to google w windowsie 10
@Client:33290678 google w windowsie 10 ? Google to wyszukiwarka 🙂
przeglądarka 🙂
Google Chrome.
I jestem na allegro od lat a więc to nie wina przeglądarki hahaha, allegro oby rozwiązało problem bo straci klienta
@Client:33290678 a po co Ci faktura, reklamować można bez paragonu czy faktury, wystarczy jakikolwiek dowód zakupu, przelew, wydruk z maila, z aukcji itp.
Druga sprawa może sprzedawca nie wystawia Fv i dlatego nie masz okienka 🙂
@WREDZIA-W1 Ty lepiej tu nie zaglądaj 🙏 zdenerwujesz się. 👹
@konto zamknięte Miałaś rację. Teraz do gródnia będą mnie diabli brali 😀
@WREDZIA-W1 może do lótego Ci przejdzie 😁
@konto zamknięte I tego się trzymam 😂 🤣😂 🤣
@Client:33290678 ostatnio sporo osób pisze tu o podobnych problemach. Sama nie mogłam zaznaczyć faktury przy zakupie na firmę, wiec kupiłam w sklepie internetowym sprzedającego. 🙂
nie jestem firmą, kupno jako zwykły klient, miesięcznie wiele zakupów robiłam na allegro ale bez faktur zrezygnuje z allegra
nie każdy sprzedający ma sklep internetowy.
A po to żebym ją miała - paragon mało kto wysyła, a sprzęt u producenta się reklamuje elektryczny na fakturze..... po to ..... co za głupia odpowiedz. Allegro jest jak o l x jak nie będzie faktur. Stacjonarnie bez problemu sa faktury. Jednym słowem będę jedną z pierwszych klientek co zrezygnuje z kupna przez allegro
ten sprzedawca ma faktury bo już z 10 razy u niego kupowałam.
Powyżej kolejne kpiny z powodu błędów językowych autora wątku. Autor jest kupującym, to dodatkowy powód.
Jakby był lwem, to wtedy można? Prawda? "Daje zero zeru lekcję charakteru" 😀