Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oto mój komentarz który nie mógł być wysłany , gdyż Allegro lub jego bardzo sztuczna inteligencja uważa słowo zdmuchuje za wulgarne.
"Palnik jest ok. Pokrętło zaworu też mi się podoba , gdyż ma na początku otwierania lekką blokadę dzięki czemu nie odkręci się przypadkowo. Po przekręceniu tuż za blokadę gaz wypływa powoli , przez co zapala się łagodnie i nie zdmuchuje płomienia zapalniczki."
Pytanie dlaczego słowo zdmuchuje jest wulgarne ?
Może mają tam jakiś "erotomanów". a tak na serio bardzo dziwna sprawa.
Chyba raczej "EROTUMANÓW"
Wiesz dlaczego.
Przeedytuj. Np: "Palnik jest ok. Pokrętło zaworu też mi się podoba , gdyż ma na początku otwierania lekką blokadę dzięki czemu nie odkręci się przypadkowo. Po przekręceniu tuż za blokadę gaz wypływa powoli , przez co zapala się łagodnie i nie powoduje zdmuchiwania płomienia zapalniczki."
Nie ma za co.
Bardzo dziękuję , ale z prze edytowaniem nie mam problemu. Dlatego moje pytanie nie dotyczyło sposobów edycji , lecz dlaczego słowo zdmuchuje jest wulgarne :).
@Karat5 bo masz zdmu**piiip**e 😄
@Karat5 W słowniku SJP jedno ze znaczeń jest wulgarne, a dokładnie to:
6. wulg. «o mężczyźnie: odbyć stosunek z kobietą»
https://sjp.pwn.pl/slowniki/dmuchanie.html
Czyli za niedługo , aby sprzedać pedały do roweru trzeba będzie pisać manetki napędu nożnego ?
No ok dmuchnąć to stosunek , ale ja napisałem zdmu**piiip**e - może jednak chodzi o to po zdmu ?
Choć oczywiście widzę tu korelację słowa stosunek z tym po zdmu. 😁
Ja sprzedaję PEDAŁY.
Na razie się nie czepiają. Używam także na wszelki wypadek "pedalnice".
pomijając dwuznaczność dmucha z chxje to ... bardzo ładny wiersz. Jakby 13 księga Pana Tadeusza.
BRAWO !
Można też napisać zdmuchóje i jest ok. , a zdmuchuje jest z piiip.
Nie zauważacie w tym wszystkim jakiś absurdów?
Oczywiście , że wszyscy dostrzegamy. Inaczej nie byłoby tej dyskusji.