Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z zamówieniem do Allegro One Box, na oficjalnej mapie -> https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas dostępnych jest kilka interesujących mnie punktów, jednakże przy wyborze sposobu dostawy dla zamówienia nie są wyświetlane na mapie. Co może być tego przyczyną?
Allegro One Box to fiasko , jest wiele wątków tu na forum , może podepnij do nich swój .
Pewnie chodzi o to, że kupujący mają cały czas problemy z odbiorem paczek z tych zielonych paczkomatów. Allegro nie daje możliwości ich wyboru, dopóki nie może zapewnić ich poprawnego działania.
@Client:63491343 Cześć. Które Automaty Paczkowe nie wyświetlają się na mapie w formularzu dostawy? Podaj mi proszę adresy i miasto.
Miałem na myśli konkretnie te dwa, ale pewnie problem dotyczy większej ich ilości:
Allegro One Box, zielony automat:
Jagiellońska 6a
41-200 Sosnowiec
Allegro One Box, zielony automat
Teatralna 9
41-200 Sosnowiec
@Client:63491343, może to wynikać z przepełnienia punktów. Są one odciążane na bieżąco. Zachęcam Cię do sprawdzenia nieco później. 🙂
Nie mogę wybrać Allegro One Smart, zielony automat który znajduję się w Łowicz 99-400, Ul. Zduńska 3
Możliwe że śnieg przysypał i nie widać zielonego.🤣 A poważnie, z tymi zielonym od początku same problemy.
Dlatego abyś nie miał później kłopotów .