Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej wiadomości od sprzedającego ani potwierdzenia zamówienia kiedy otrzymam.Brak jakiegokolwiek kontaktu.Problem w tym że nie mogę znależć tego zamówienie na moim koncie.Wpłaty dokonałam na allegro.pl WIERZBIĘCICE 1 B Poznań Blik 88413.Bardzo proszę o pomoc i informację jak mogę złożyć wniosek do Programu Ochrony Kupujących żeby otrzymać pieniądze.
@renata934 Na Twoim koncie nie widzę takiego zakupu. Czy jesteś w stanie wskazać link do oferty, w której dokonałaś zakupu?
No włśnie sprzedający nie potwierdził zakupu jedynie mam zapłatę potwierdzoną w banku.No i problem że nie mogę znależć linka do oferty gdzie dokonałam zakupu.
@renata934 Posiadasz inne konto na Allegro? Otrzymałaś maila potwierdzającego zakup?
Nie nie posiadam innego konta i nie otrzymałam potwierdzenia zakupu emailem .Wzrokowo widzę niebieskie tło i pisało w linku allegro że prywatny sprzedawca i może nie być zwrotu ,wysyłka była darmowa bo jestem smart.Nie duża kwota ale warto ostrzec innnych i allegro nie powinno takich sprzedawców reklamować.
@renata934 Przykro mi, w tej sytuacji mógł być to zakup poza Allegro. Czy był to zakup z Allegro Lokalnie? Jak w ogóle znalazłaś ofertę?
Zakup był przez allegro jak i pieniąfze
Zakup był przez allegro jak i pieniądze były wpłacone przez allegro mam potwierdzenie na koncie.Uważam że allegro było by w stanie ustalić co to za oszust bo pieniądze pewnie przesłali do niego .On pieniądze otrzymał i zaraz konto zlikwidował .
edit
Cześć @renata934, z tego co widzę dokonałaś takiego zakupu na Allegro Lokalnie 22.05.2025 - numer abf5b493-dc64-4568-a624-f8cd19c8f3f1.
W takim wypadku rozpocznij proszę dyskusję ze sprzedającym.
Sprzedający powinien udzielić Ci odpowiedzi w ciągu 24 godzin w dni robocze. Jeśli tak się nie stanie, kliknij [poproś Allegro o pomoc].
@matt_rose Mati props😉, myślałem, że dziewczyny to ogarną, ale tym razem, to Ty wnikliwie przeanalizowałeś sprawę
Dzięki za odpowiedż .Nie ma już strony na allegro sprzedającego przypuszczam że jak otrzymał pieniądz to zaraz ją zlikwidował tak ze nie mogłam rozpocząć dyskusji .Myślę że ta strona była już nie aktualna i sprzedający jej nie anulował .Jedynie co zapisałam po dokonaniu zakupu dane sprzedawcy to / Przemysław Sulechów woj lubuskie Oferta 8550279a 7dc3 4899 afc1 553981cae293 .Dzięki za pomoc ujawniłam mój zakup żeby uprzedzić innych nie kupujcie u prywatnych sprzedawców .Jestem stałą klientką allegro i zawsze kupowałam w firmach to był mój jedyny zakup i ostatni u prywaciarza .
@renata934 skontaktuj się proszę z nami za pośrednictwem tego formularza.
Wyjaśnimy tą sprawę 🙂
@N_Nitka28 a Ty nie potrafisz sprawdzić, czy ma inne konto🤔, przecież widzisz, że dziewczyna jest zagubiona😔 "pieniądze" i "na moim koncie"
Potrafi
nawet potrafi wskazać login na który trzeba się przelogowac
@Monika__L wiem, że moderatorzy mają taki wgląd, ale jak zadała takie pytanie, to pomyślałem, że może ma za małą rangę😉
bardzo przykrość sytuacji
możesz dopiero do nich napisać po 14 dni od zakup na stronie na allegro lub allegro lokalnie
allegro i allegro lokalnie współpracują razem policja program ochrony zakup
Pozdrawiam
serdecznie