Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szukam osób, które posiadają domowy piecyk do pieczenia pizzy, czyli taki ze specjalny kamieniem oraz z temperaturą pieczenia 400 st. C. Interesują mnie opinie takich osób, a dokładnie czy pieczona w nim pizza jest taka sama w smaku jak kupiona w profesjonalnej pizzerni.
😍
Sorry, ale ja NIE pytałem co kto sądzi 😞 Pytanie jest skierowane do UŻYTKOWNIKA/właściciela takiego pieca.
@Ogrodnik_OL, pizza będzie w takim smaku, jaki zrobisz. Jak potrafisz zrobić pizzę, żeby smakowała jak z profesjonalnej pizzerii, to tak będzie smakowała🙂
Widać, że pisze to DYLETANT! Nie zna się, NIE ma takiego pieca, ale zabiera głos, bez sensu!
BARDZO proszę o opinie osób POSIADAJĄCYCH taki piec. Inni darować sobie dyskusję NIE na temat, bo nie posiadają rzetelnej wiedzy, a piszą!
to nie to forum
@Ogrodnik_OL Nie muszę mieć takiego pieca, Profesjonalnego- bo z przygotowanym ciastem podbijam do zaprzyjaźnionej huty szkła i tam piekę w 1,5 minuty. Jest super chrupiąca i szklista.
@pulkownik66, zaczynasz się gubić, piszesz sam do siebie😁
Brawo, szybka reakcja, refleks jak u generała😁
@konto zamknięte Ale mi się klocki poprzewracały, już poprawiłem. Teraz to się zaczynam zastanawiać- może to ten czas, na wystawienie super oferty?
@pulkownik66, no to dawaj, bo za 20 lat to już żadna atrakcja😁
@konto zamknięte Nie prowokuj...🤑
@pulkownik66, to groźba😳
@konto zamknięte Nie- to nie groźba, to wyzwanie- nowość!
Sprzedam 2 w cenie jednej torebki- ekotorebki.
@pulkownik66, no i zaryczał wyleniały lew🤣🤣🤣
Skoro NIE MASZ, to po co piszesz i zaśmiecasz? Pytanie NIE jest skierowane do ciebie! Rozpocznij swój nowy temat o d..ie Marynie i tam się produkuj! A sio!
Ja pizzę z biedry odgrzewałem na patelni, też była spoko.