Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witajcie bo sprawa jest naprawdę trudna i nikt nie wie jak to rozwiązać .
otóż allegro do mnie napisało że jak chce uzyskac pieniądze z allegro protect to muszę najpierw wyjaśnić sprawę z jakiegoś innego konta ...
no wszystko fajnie ale jak mam się dostać do tych kont .czy tego konta jeśli one zostało już dawno wykasowane z allegro łącznie z adresem e-mail oraz telefonem ? odpisywanie na wiadomości do allegro nic nie daje bo pisze im co mam zrobić ? list do Google napisać czy do Pana Boga się pomodlić za to żeby mi ktoś wyczarował dane do logowania ? po 1 ja nie pamiętam jakie to były dane a po 2 też nie pamiętam jaki nr telefonu był podany .pracuje za granicą mam różne nr telefonu nie których używam miesiąc i kupuje kolejny bo jest to dla mnie bardziej opłacalne. z adres e-mail to samo ..
. jak widać nie da się dostać
No ale to już nie problem Allegro, że "ja nie pamiętam jakie to były dane a po 2 też nie pamiętam jaki nr telefonu był podany"
Spróbuj napisać tu jeśli masz login tego konta na którym jest problem do rozwiązania
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2ea3623d-9fc0-4faa-8318-6fa96559c12a
jak mam się zalogować na konto jeśli nie pamiętam oraz nie mam fizycznie ani adresu e-mail ani telefonu ani numeru telefonu bo już są dawno wykasowane oraz wyrejestrowane ? pisze w tej sprawie ponieważ allegro do mnie pisze o odzyskanie jakiegoś starego konta żeby zwrócic jakieś należności ( o których logicznie że nie pamiętam )
@Client:102977931 możesz mieć pretensje tylko do siebie , porzuciłeś konto , na którym był nierozwiązany problem .
@Client:102977931 otrzymałeś informację na jakim koncie musisz wyjaśnić blokadę i możesz to zrobić wyłącznie w korespondencji mailowej z działem bezpieczeństwa. Jeśli nie masz danych, które pozwolą Ci zalogować się na to konto, przykro mi, ale nie będziesz mógł skorzystać z Allegro Protect.
tyle to wie mój 5 letni syn bez pisania wiadomości na portalu . pytanie było jak się dostać do konta jeśli nie posiadam fizycznie tego konta ? jest cyrk na kółkach i nikt nie wie jak to rozwiązać
@Client:102977931 to nie jest cyrk tylko blokada konta ze względu na naruszenia regulaminu Allegro, które zostały na nim dokonane.
@Client:102977931 równorzędnie z blokadą konta jest wysyłana wiadomość e-mail na adres do korespondencji jaki podałeś otwierając konto . Wiadomość e-mail ma taki sam status jak list polecony , nie ma większego znaczenia czy go odbierzesz czy nie ,ale ostatecznie ponosisz konsekwencje , niemniej coś czuję przez skórę ,że ten garnek ma jeszcze trzecie dno.
@Client:102977931 Niestety ale to twoje zaniedbanie, masz mały problemik że Allegro nie chce ci wypłacić Protect? Twoje problemy się zaczną wtedy gdy (odpukać!!!) zacznie się tym kontem interesować Urząd Skarbowy albo prokurator. Wtedy będziesz musiał sobie przypomniec.