Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witajcie bo sprawa jest naprawdę trudna i nikt nie wie jak to rozwiązać .
otóż allegro do mnie napisało że jak chce uzyskac pieniądze z allegro protect to muszę najpierw wyjaśnić sprawę z jakiegoś innego konta ...
no wszystko fajnie ale jak mam się dostać do tych kont .czy tego konta jeśli one zostało już dawno wykasowane z allegro łącznie z adresem e-mail oraz telefonem ? odpisywanie na wiadomości do allegro nic nie daje bo pisze im co mam zrobić ? list do Google napisać czy do Pana Boga się pomodlić za to żeby mi ktoś wyczarował dane do logowania ? po 1 ja nie pamiętam jakie to były dane a po 2 też nie pamiętam jaki nr telefonu był podany .pracuje za granicą mam różne nr telefonu nie których używam miesiąc i kupuje kolejny bo jest to dla mnie bardziej opłacalne. z adres e-mail to samo ..
. jak widać nie da się dostać
No ale to już nie problem Allegro, że "ja nie pamiętam jakie to były dane a po 2 też nie pamiętam jaki nr telefonu był podany"
Spróbuj napisać tu jeśli masz login tego konta na którym jest problem do rozwiązania
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2ea3623d-9fc0-4faa-8318-6fa96559c12a
jak mam się zalogować na konto jeśli nie pamiętam oraz nie mam fizycznie ani adresu e-mail ani telefonu ani numeru telefonu bo już są dawno wykasowane oraz wyrejestrowane ? pisze w tej sprawie ponieważ allegro do mnie pisze o odzyskanie jakiegoś starego konta żeby zwrócic jakieś należności ( o których logicznie że nie pamiętam )
@Client:102977931 możesz mieć pretensje tylko do siebie , porzuciłeś konto , na którym był nierozwiązany problem .
@Client:102977931 otrzymałeś informację na jakim koncie musisz wyjaśnić blokadę i możesz to zrobić wyłącznie w korespondencji mailowej z działem bezpieczeństwa. Jeśli nie masz danych, które pozwolą Ci zalogować się na to konto, przykro mi, ale nie będziesz mógł skorzystać z Allegro Protect.
tyle to wie mój 5 letni syn bez pisania wiadomości na portalu . pytanie było jak się dostać do konta jeśli nie posiadam fizycznie tego konta ? jest cyrk na kółkach i nikt nie wie jak to rozwiązać
@Client:102977931 to nie jest cyrk tylko blokada konta ze względu na naruszenia regulaminu Allegro, które zostały na nim dokonane.
@Client:102977931 równorzędnie z blokadą konta jest wysyłana wiadomość e-mail na adres do korespondencji jaki podałeś otwierając konto . Wiadomość e-mail ma taki sam status jak list polecony , nie ma większego znaczenia czy go odbierzesz czy nie ,ale ostatecznie ponosisz konsekwencje , niemniej coś czuję przez skórę ,że ten garnek ma jeszcze trzecie dno.