Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otwieram ponownie dyskuję z uwagi, iż od kwietnia wsparcie jak zarówno moderatorzy zignorowali mnie.
Dostałem telefon z banku, że przyszedł zwrot PayU 52zł niestety Pani w banku nie znała dokładnych detali więc sam wyszukałem i okazało się, że to ze sprzedaży mojej płyty głównej. Jestem na 100% pewny iż to był na mój stary numer konta, zobaczyłem, że jakimś cudem nie został zmieniony na allegro lokalnie dopiero po ponownej próbie udało mi się zmienić ale pieniądze przepadły. Zwrot który dostałem powiedziałem żeby został zwrócony do nadawcy czyli allegro (z uwagi, iż Pani w banku powiedziała, że muszę to uzgodnić z allegro).
Przesyłam zrzuty ekranu. Czemu na allegro nie dostałem żadnej informacji o niedziałającym numerze konta??? 
numer płatności: eae1d7a1-49a8-47fc-9dca-677bf7de6558
Wcześniej powiedziano mi żebym poczekał aż saldo będzie widoczne do wypłacenia na koncie allegro jednak od tamtego czasu nadal nic nie mam!!!
@M3X2 a kiedy to było. Operacje księgowania nie odbywają się natychmiastowo tylko zgodnie z harmonogramami w bankach.
po zmianie rachunku w allegro wypłaty są blokowane na 24h i może być konieczne ponowne weryfikowanie.
to było w maju... I do tej pory nic a co do wpłat tyle czasu i nadal ani grosza nie mam
A skąd Allegro ma wiedzieć, że nr konta jest nieaktualny?
A co do banku, to ma on obowiązek odbić przelew do nadawcy z odpowiednim kodem. Telefon z banku w tej sprawie to naruszenie przepisów, przelew ma być cofnięty i tyle.
Został odesłany do nadawcy ale moderacja i wsparcie zamietli całą sprawę pod dywan.
Ciekawe jakie inne o wiele większe kwoty zostały tak zignorowane
@M3X2 Przykro mi z powodu tej sytuacji, ale to po Twojej stronie leży zmiana numeru rachunku lub danych na koncie Allegro. Niestety nie mamy jak Ci pomóc, bo to sprawy bankowe. Zachęcam Cię do kontaktu z bankiem.
Nie od elegancko! Poprosiłem o zwrot do nadawcy czyli do allegro a co jeśli bym sprzedał coś za ponad 1000zł to też byłaby to moja wina??? dostać się do samego menu rozliczeń jest irytujące a co dopiero wypłacanie. Bank nie może już nic zrobić ze zwróconymi pieniędzmi i jak mówiłem powiedzieli żebym pisał do allegro