Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Zwracam się z pytaniem dlaczego wybierając opcję dostawy do punktu InPost (Paczkomaty) nie ma do wyboru PaczkoPunktów (POP)?
Nie mam blisko siebie paczkomatu, ale mam za to tuż obok właśnie PaczkoPunkt.
Na innych platformach np. Ali, **piiip**, itp. mapka pokazuje do wyboru zarówno paczkomaty jak i paczkopunkty.
Czy jest szansa, że taka opcja pojawi się również na Allegro?
Pozdrawiam
Też się o to wnerwiam od roku czyli od kiedy powstał paczkopunkt 2 budynki dalej, a oni mi każą zasuwać na jakieś zadupie do paczkomatów. To śmieszne żeby w samym centrum miejscowości Pani w paczkopunkcie przyjmowała 2 paczki miesięcznie nie licząc moich, bo poczta na przeciwko i ludziom się etykiet drukować nie chce to tam wysyłają. A odbierać trzeba na orlenie, bo inpost uparł się na paczkomaty tylko na obrzeżach. Gdzie akurat w punkcie w centrum mimo otwarcia tylko do 16 wiele osób wolałoby odbierać, bo po prostu każdy ma blisko...
Dobry wieczór @eyol , aktualnie ta opcja nie jest dostępna. Podkreślam jednak, że Państwa uwagi są dla InPost bardzo cenne. Wszystkie opinie są gromadzone i starannie analizowane. Sugestie zostaną przekazane do właściwego działu i wykorzystane do ulepszania usług InPost.
🤣🤣
Tylko żeby te analizy zakończyły się zanim przejdę na emeryturę.
A ile Ci zostało, czy doczekamy?
Jeszcze sporo, ale ze względu na dużą ilość stresu co mi dostarcza allegro, nie wiem czy dożyję.
Nie napawa to optymizmem, ale dziękuję za odpowiedź.