Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zrobiłem zakupy z dostawą kurierem do domu. Dostawca to UPC i czegoś tutaj nie rozumie bo zamiast dostawy do domu przesyłka jest do odbioru w jakiejś bazie/punkcie UPC. Dodatkowo nie podano adresu gdzie ta przesyłka się znajduje, prawdopodobnie jest gdzieś w Rzeszowie problem jest taki że, to ok. 50 km od mojego miasta Jarosław. Nie wiem co w tej sytuacji zrobić bo nigdy nie było takich jaj z dostawą. Gdybym wiedział to bym do np. skrzynki InPost wskazał i nie byłoby takiej sytuacji ale zależało mi żeby dostawa kurierem była do domu. Jak zaznaczyłem rodzaj dostawy nie było informacji że dostawa do domu wiąże się z wyjazdem 50 km po przesyłkę 😉
Kurier w ramach smarta? @Client:104247661
Tak Smart
@Client:104247661 to jak smartem to pretensje i reklamacje do allegro oni ci wybierają czym to dostarczyć i jak widzisz dostarczyli faraway from home
@Client:104247661 podaj numer zamówienia. Sprawdzę to.
UPS 1Z1WR3326864724704
@Client:104247661 Konsultuję sprawę.
W UPS dostarczenie pod adres jest dodatkowo płatne. Jeżeli się tego nie zaznaczy to mogą paczkę zostawić w punkcie Access Point itp.
No tak teraz to wiem tylko że takiej informacji przy zaznaczeniu opcji dostawy nie było. Mam Smart więc mogłem wziąć np. InPost ale niestety zaznaczyłem kuriera z dostawą do domu i się zdziwiłem 😉
@Client:104247661 Nasz doradca weryfikuje sprawę i skontaktował się z Tobą w zgłoszeniu 47110622.
@Client:104247661 i nie będzie allegro samo wybiera ci teraz w smarcie czym ci dostarczy, zmienili ci warunki smarta z mogłeś wybrać czym chcesz mieć doręczone na oni ci wybierają losowo i taki szajs wychodzi potem warunki te nazywają testem bys ich nie oskarżył do uokiku o zmiane warunków subskrypcji smart