Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jw. Czy mógłby ktoś wyjaśnić sytuację z poniższego zdjęcia?
@giorgio1978 Nie możemy bo nie widzimy. Smart nie jest dla wszystkich artykułów i musi byc udostępniamy przez sprzedającego
Jeśli jest napisane SMART to jest smart. Jeśli są zakupy powyżej 40 zł ale nie jest napisane SMART, to smarta nie ma tak? Dobrze myślę? Chodzi czy w każdej sytuacji gdzie jest napisane SMART, ten SMART rzeczywiście jest? Bo jeśli tak, to nie rozumiem co masz na myśli lew, że musi być udostępniany. Bo giorgio kupował ze smartem, ale nie ma opcji darmowej dostawy. To dziwne.
Ale akurat w tej aukcji jest smart. I jest aktywny do momentu przekroczenia 40 zł zakupów a powyżej tego znika a nie powinien tylko powinna się aktywować darmowa dostawa
Smart nie zawsze działa przy zakupach od 40 zł. Zobacz tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
Potwierdzam brak możliwości zakupu z darmową wysyłką poprzez Smarta.
Dodałem trzy produkty z aukcji poniżej i darmowej przesyłki nie ma, pomimo dopisku Smart!
https://allegro.pl/oferta/elfa-pharm-o-herbal-szampon-do-wlosow-tlustych-7020325039
Dla tej konkretnej aukcji Smart działa tylko przy wyborze paczki RUCH
Dzięki za odzew, tylko ta opcja (RUCH) wcale się nie wyświetla... Kupuję ze Smartem już od początku istnienia, ale takiego cyrku jeszcze nie było.
Ten cyrk się dopiero rozkręca i jeszcze sporo "atrakcji" nam allegro na pewno niebawem zafunduje a my za nie będziemy musieli zapłacić.
Umiem korzystać ze smarta, kupiłem tak już setki produktów. Widzisz chyba na obrazku, że zwiększam liczbę produktów aby dobić do 40 zł za zakupy - gdy mam w koszyku 4 sztuki to jest cena 32 zł i smart jest aktywny ale wyświetla info że dodaj jeszcze.... Gdy dodaję 5 produkt to przekraczam 40 zł za zakupi i... smart znika a mi wyświetla się zamiast darmowej dostawy to kolejne 44,95 zł za dostawę.
@giorgio1978 Na zrzucie widać, że koszt dostawy przekracza 40 zł (dokładnie jest 44,95) i dlatego smart nie działa.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Czyli gdy łączna cena za dostawę przekracza 40 zł to smart przestaje działać? Z czego to wynika, są jakieś takie przepisy?
Ale to by było chyba też coś dziwnego bo zdarzało mi się kupować u jednego sprzedającego np. 30 produktów i wtedy też cena jednostkowa wysyłki przekraczała 40 zł a jednak smart obowiązywał.
@giorgio1978 Ano "są jakieś takie przepisy" - nie czytałeś?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@giorgio1978 Sprzedający zaczęli robić wszystko żeby jak najmniej udostępniać w Smarcie. Wystawiają tyle ile muszą.
Dlaczego? Przecież sprzedający nie ma nic do tego jak wygląda wysyłka. On nie ponosi jej kosztu, tylko albo kupujący albo allegro (a właściwie Ty płacą za abonament Smart)
giorgio1978 kwota za przesyłkę przekroczyla w tym wypadku 40 zł i dlatego smart nie zadziałał . Dodaj do 4 szt jakiś drobiazg za 4,60zł i dostawa będzie darmo .
Tylko u nich każdy przedmiot ma cenę za wysyłkę 9 zł wiec jak dodaję nawet coś za 1 zł to cena za wysyłkę zaczyna przekraczać 40 zł. Ale dzięki, bo wymyśliłem sposób - muszę kupić max 4 przedmioty aby cena za wysyłkę była < 40 zł ale aby ich cena łączna była powyżej 40 zł. Coś wykombinuję - np 3 moje kamienie + jakiś jeden worek droższych. Inna sprawa ze chciałem tego kupić 10 worków to będę musiał zrobić 3 transakcje 😕