anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa z magazynu z poza uni

raptor36
#9 Pomysłodawca#

"Twój zakup od Mudiro zawiera produkty, które będą wysłane do Ciebie spoza Unii Europejskiej" Czemu takie informacje nie widnieją na stronie zakupu. Przychodzą znacznie później, i kupujący zostaje z "ręką w nocniku". Pozostaje zwrot lub zapłata vat, cla itp. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli tak a nie ma takiej informacji i jeżeli masz dopłacać, to jest wprowadzanie w błąd i masz prawo do odstąpienia od umowy zakupu.

oznacz moderatorów

raptor36
#9 Pomysłodawca#

Oferta 16771308930,  nie ma nawt jednego słowa o dodatkowych kosztach, niestety im bardziej rozbudowana oferta Allegro tym wiekszy chaos  sie wkrada. Na alliexpres nigdy nie bylo tego typu problemy, a mam tam już platynowe konto.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Opłaty importowe

Zakup przedmiotów wysyłanych z zagranicy może wiązać się z koniecznością zapłaty podatku VAT oraz cła. Zapoznaj się z warunkami dostawy oraz obowiązującymi regulacjami w tym zakresie.

Dowiedz się więcej.

Informacje te są zawarte w zakładce dostawa

oznacz moderatorów

raptor36
#9 Pomysłodawca#

Oferta 16771308930 nie ma słowa o wysyłce z poza uni .  Czytanie ze zrozumieniem  sie kłania. Normalne że bym z ofery nie skorzystał. Taki sam model kupiłem bratu na alliexpres z wysyłką z Czech, nie było takich numerów.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@raptor36 no właśnie czytanie ze zrozumieniem 

Wysyłka z Shenzhen, Chiny

oznacz moderatorów

raptor36
#9 Pomysłodawca#

Zwracam honor , mea culpa. Jakims cudem mi umknęło 🫣 już anulowałem zamówienie 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@raptor36 Jest opis takowy w zakładce dostawa- po prawej.

oznacz moderatorów

raptor36
#9 Pomysłodawca#

Ok, jakoś mi to umknęło, już anuluję zamowienie . Dzięki 

oznacz moderatorów