Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"Twój zakup od Mudiro zawiera produkty, które będą wysłane do Ciebie spoza Unii Europejskiej" Czemu takie informacje nie widnieją na stronie zakupu. Przychodzą znacznie później, i kupujący zostaje z "ręką w nocniku". Pozostaje zwrot lub zapłata vat, cla itp.
Jeżeli tak a nie ma takiej informacji i jeżeli masz dopłacać, to jest wprowadzanie w błąd i masz prawo do odstąpienia od umowy zakupu.
Oferta 16771308930, nie ma nawt jednego słowa o dodatkowych kosztach, niestety im bardziej rozbudowana oferta Allegro tym wiekszy chaos sie wkrada. Na alliexpres nigdy nie bylo tego typu problemy, a mam tam już platynowe konto.
Opłaty importowe
Zakup przedmiotów wysyłanych z zagranicy może wiązać się z koniecznością zapłaty podatku VAT oraz cła. Zapoznaj się z warunkami dostawy oraz obowiązującymi regulacjami w tym zakresie.
Dowiedz się więcej.
Informacje te są zawarte w zakładce dostawa
Oferta 16771308930 nie ma słowa o wysyłce z poza uni . Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Normalne że bym z ofery nie skorzystał. Taki sam model kupiłem bratu na alliexpres z wysyłką z Czech, nie było takich numerów.
@raptor36 no właśnie czytanie ze zrozumieniem
Wysyłka z Shenzhen, Chiny
Zwracam honor , mea culpa. Jakims cudem mi umknęło 🫣 już anulowałem zamówienie
@raptor36 Jest opis takowy w zakładce dostawa- po prawej.
Ok, jakoś mi to umknęło, już anuluję zamowienie . Dzięki