Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
placowe/postojowe sprzedajacych podatek czynnosci cywilno prawnych fiskusa bilet wstepu kupujacych - ksiazka zyczen i zazalen co by narozrabiac wzgledem osiagnietych standardow obslugi transakcji
I co chcesz nam przekazać? 🤔
@roomek @mdrogeria narozrabiał czy Ty ? 😂
kto powinien miec obostrzenia pandemii - sprzedajacy fiskus czy kupujacy - wizyta duszpasterska jeszcze odwolana a w e-zakupach to kto zaraza entuzjazmem do humoru zeszytow szkolnych
Piłeś, brałeś i wesoło się zrobiło ...wszystkim.🤣
@Kaliope_Brzeg To jest wesoły Romek, ma na przedmieściu domek... 😂
@szymela54 a w domku wódę, światło, gaz.... 🤣🤣
@Kaliope_Brzeg.....powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Romek.🤣
Elektryczność oraz gaz
Odcinali mu nie raz.
Bez prądu przeżyć się da,
Bez wódy - wielka bieda!
PS. Piszmy szybko, bo się zanosi😂 Uhm... hm... moderator z toporem... - że sparafrazuję Entów.
@Kasiulki2 Moderacji też odrobina humoru nie zaszkodzi 😊. Gorzej, jak się pojawi Lacerti-lia z tekstem: "żegnam, tam są drzwi" ☹️
@Kasiulki2 No 😊. I nie wiem dlaczego, ale odnoszę nieodparte wrażenie, że to kolejna mistyfikacja 🙃
@szymela54 Merytorycznie b. proszę 😂
Podrażnienia pantałyku ze śmiechu dostałam 🤣🤣
@Kaliope_Brzeg Wziąwszy pod uwagę retorykę autora wątku, mojej/naszej merytoryce nie można nic zarzucić 🤣
Humor studencki (niepublikowane, o ile wiem), Uniwersytet Warszawski, wczesny Gierek. Pisma adresowane do rektora uczelni:
- Jego Mistyfikacja Rektor
- Jego Megalomania Rektor
- Jego Magnolia Rektor
😂
a ja zaśpiewem jeszcze raz
powrócił prąd oraz gaz
zrobiło się wesoło, jaśniej i cieplej
i bez wódki się da.😂
Wtedy znów sparafrazujemy Entów... Że ekhem... czarodziej, powinien mieć więcej rozumu 🤣