Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taką sytuację na allegro że zamówiłam ostatnio jedną paczę. Natomiast w śledzeniu paczek pokazuje mi się paczka nr 1 i paczka nr2 i to są te same produkty mimo że zamawiałam jeden. Oczywiście sprawdzałam nawet na koncie w banku czy przypadkiem nie zamówiłam dwa razy ale nie. A co najdziwniejsze to obie paczki są na innym etapie realizowania z czego na jednej mi się wyświetla w dodatku że będzie dostawa opóźniona. Czy to może być jakiś błąd systemu? Bo nie mam teraz pojęcia czy przypadkowo dostanę dwie te same paczki mimo zakupu jednej czy to poprostu jakiś błąd.
@Client:105380311 może tak być, że dostaniesz dwie, ja kiedyś tak wysłałem, bo Inpost oznaczył w swoim systemie, że oczekuje na nadanie, więc druknąłem etykietę i wysłałem drugi raz, bo myślałem, że zapomniałem wysłać😉
O rozumiem. Muszę też wspomnieć że obie paczki mają inny nr przysyłki i innego kuriera ale mam nadzieję że ta jedna faktycznie przyjdzie bez opóźnień bo zależy mi na czasie. Dziękuję za odpowiedź 😄
@Client:105380311 Trzeba by zapytać sprzedawcy, może się pomylił. Błąd systemu odpada, bo system sam niczego nie wymyśli. Być może sprzedawca tylko wygenerował drugą etykietę, ale paczki nie wysłał.
Jest też możliwość, że ta druga paczka miała być do kogoś innego, a sprzedawca coś źle podpiął.
Właśnie też o tym przed chwilą pomyślałam że nadawca sam zauważył że już nadał paczkę i drugi raz chciał ale zauważył że już to zrobił. To by wyjaśniało dlaczego druga paczka ciągle oczekuje na nadanie. Dziękuję za odpowiedź!
Po prostu wygenerował dwie etykiety do zamówienia. Zdarza się.