Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trwający spór został zamknięty przez obsługę allegro bez powiadomienia. Sprawa podjęta w sporze nie została rozwiązana. Jak podejść do tematu? Jak wznowić spór? Wygląda na kolesiostwo...
@trempes O ponowne otwarcie Dyskusji poproś Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Zostały zmienione zasady - Dyskusja zostaje zamknięta automatycznie, gdy ją porzucisz i się nie wypowiadasz przez dłuższy czas.
@trempes Cześć! Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Proszę Cię o dopowiedzenie - którą dyskusję masz na myśli? Jeśli chodzi o ostatnią (dotyczącą filtrów), ona wciąż jest otwarta. Po 14 dniach od jej otwarcia możesz oznaczyć ją jako nierozwiązaną.
Jeśli jednak chodzi o inną sprawę, po 30 dniach bez jej oznaczenia system automatycznie przypisuje jej status "rozwiązana". Potrzebę jej ponownego otwarcia zgłoś nam proszę przez formularz lub czat.
Dziękuję za odpowiedzi, nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu.
Mam na myśli dyskusję do oferty numer 10126357422. Zakup dokonany w lutym 2021, spór trwa od kwietnia. Jest tam bardzo wiele wpisów. Ostatnio odpowiadałem 3 dni temu. Nie mogę porozumieć się ze sprzedawcą. Obsługa allegro nie angażuje się w moim sporze i być może nawet go usunięto.
@trempes Dziękuję za numer oferty. Zgłosiłam już potrzebę ponownego otwarcia dyskusji z prośbą o szybką interwencję. Mam nadzieję, że ta sprawa szybko się rozwiąże.
Czy wiadomo dlaczego dyskusja została zamknięta? Potwierdzają się moje obawy o kolesiostwo?
Czy jest szansa umożliwienia mi wystawienia opinii do tej tranaskcji? Nie wystawiłem opinii gdyż liczyłem na polubowne załatwienie sprawy i wystawienie 'pozytywa' Niestety tak sięnie stało, spór się przeciąga i nadal nie jest rozwiązany i chciałbym wystawić należnego negatywa
@trempes Dyskusja ma status "nierozwiązana" i cały czas masz możliwość wypowiedzenia się w niej. Znajdziesz ją w zakładce Lista dyskusji. Konsultant Allegro jest bezstronny i robi wszystko, aby Ci pomóc. Ponownie zainterweniował w sprawie.
Jeśli chodzi o drugą kwestię, od zakupu minęło ponad 90 dni i po tym czasie nie ma technicznej możliwości wystawienia komentarza.
@ko_alka Tak, teraz dyskusja jest dostępna, jednak przed zgłoszeniem problemu nie można było się na nią dostać i nie była dostępna w zakładce 'Lista dyskusji'