anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dyskusje mniej ważne od wiadomości

FundacjaBIEDA
#9 Pomysłodawca#

Co jakiś czas dostaję informacje o tym, że nie odpowiedziałem w dyskusji. Czy naprawdę powiadomienia o dyskusjach muszą być tak schowane? Szukam informacji o otwarciu dyskusji i nic nie znajduję w Allegro. Na emailu owszem znalazłem. Nawet we wiadomościach Allegro było by czytelniej, a one pojawiają się w praktycznie spamie o webinarach i promocjach, albo są głęboko ukryte w menu. Z telefonu chciałem wejść na dyskusję i zajęło mi znalezienie ich 30 minut. Nawet niezamykalne wyskakujące okienko z licznikiem na pół strony ile czasu zostało na odpowiedź było by lepsze niż takie ukrycie jak teraz.

Same wiadomości też ciekawie rozwiązane. Jak nie odpowiadam na otrzymane od sprzedawców faktury "dziękuję" to okazuje się że według Allegro olewam kontakt z moimi klientami. Jak rozumiem to taka sugestia wykupienia autorespondera, który ma z dobrą obsługą tyle wspólnego co...

ehh.... czy ja coś źle robię, czy to jest tak spartaczone? A może faktycznie jakieś specjalne Allegrowe subskrybcje trzeba zakupić.

Andrzej

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie odpowiadam na otrzymane od sprzedawców faktury "dziękuję" to okazuje się że według Allegro olewam kontakt z moimi klientami.  Tak na apce niektóre ikony są mało dostępne.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Poważnie? Na prywatnym nie obniżali mi za to, na formowym muszę na to odpowiadać?

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@FundacjaBIEDA Włącz sobie powiadomienia e-mail, to będziesz dostawał na bieżąco. Przychodzi każde info: o rozpoczęciu dyskusji, o każdej odpowiedzi ze strony klienta lub Allegro, no i o zamknięciu 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Hehe śmieszne to będzie ale może może coś pomoże. Takich opcji szukasz przez apkę lokalnego -wpłaty od kupujących, wtedy masz u góry zakładkę sprzedaży-jakość sprzedaży- dyskusje z kupującymi. Nawet "wystaw przez formularz da się tam znaleźć".

A spartaczone jest. Powinno być WIDOCZNE po otwarciu, odświeżeniu strony. W końcu ograniczony czas na odpowiedź. A mail wśród setek innych maili....

oznacz moderatorów