Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,czy mogę prosić o przywrócenie na listę ostatniego ukrytego zakupu?,odruchowo wcisnęłam ukryj zakup,pozdrawiam Maja Leśko
@gdynianka82 kiedy mniej więcej go dokonałaś? Na koncie, z którego tutaj piszesz nie znalazłam ukrytych pozycji w ostatnim czasie.
13.02 25 dokonałam zakupu,a 14.02.25 kliknelam ukryj zakup
@gdynianka82 wszystkie zakupy z 13.02. są widoczne w Twojej zakładce Moje zakupy. Nie ma w historii Twoich zakupów innych, ukrytych transakcji.
@gdynianka82 W tej sytuacji możesz normalnie skontaktować się ze sprzedawcą. Możesz to zrobić: zakładając z nim dyskusję, klikając zadaj pytanie w ofercie lub zapytaj o zakup w szczegółach zamówienia.
Właśnie niestety nie mogę tego zrobić ponieważ ,nie widzę danych sprzedającego ,przez przypadek kliknelam ukryj zakup i nie mogę cofnąć tej opcji .bardzo proszę o pomoc ponieważ nie jestem już pewna czy zamówiłam własciwy przedmiot jeśli nie to mogłabym znając dane sprzedającego anulować sprzedaż .niestety nie dam sama rady ich znaleźć.pozdrawiam i proszę o pilna pomoc
@gdynianka82 Przykro mi, ale na tym koncie nie widzę, żadnych ukrytych zakupów. Doprecyzuj, co to był za zakup, kiedy był zakup? Może masz jakieś potwierdzenie mailowe?
@N_Nitka28 napisał(a):@gdynianka82 Przykro mi, ale na tym koncie nie widzę, żadnych ukrytych zakupów. Doprecyzuj, co to był za zakup, kiedy był zakup? Może masz jakieś potwierdzenie mailowe?
@N_Nitka28 napisał(a):@gdynianka82 Przykro mi, ale na tym koncie nie widzę, żadnych ukrytych zakupów. Doprecyzuj, co to był za zakup, kiedy był zakup? Może masz jakieś potwierdzenie mailowe?
ORTEZA KOLANA STABILIZATOR WSPARCIEM RZEPKI OPASKA NA KOLANO ELASTYCZNA . niestety nie pamiętam od kogo zamówiłam ,zamawiałam jeszcze kilka rzeczy może po nazwie tego przedmiotu uda się znaleźć sprzedającego ?
Zakup był 13.02 .
@gdynianka82 przykro mi, ale nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Jeśli byłby ukryty, widziałabym go. Spróbuj znaleźć maila dotyczącego tego zakupu i sprawdź, czy na pewno kupiłaś z tego konta.
@N_Nitka28 napisał(a):@gdynianka82 przykro mi, ale nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Jeśli byłby ukryty, widziałabym go. Spróbuj znaleźć maila dotyczącego tego zakupu i sprawdź, czy na pewno kupiłaś z tego konta.
@N_Nitka28 napisał(a):@gdynianka82 przykro mi, ale nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Jeśli byłby ukryty, widziałabym go. Spróbuj znaleźć maila dotyczącego tego zakupu i sprawdź, czy na pewno kupiłaś z tego konta.
Oki dzięki za pomoc