anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry,czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu?

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,czy mogę prosić o przywrócenie na listę ostatniego ukrytego zakupu?,odruchowo wcisnęłam ukryj zakup,pozdrawiam Maja Leśko 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@gdynianka82 kiedy mniej więcej go dokonałaś? Na koncie, z którego tutaj piszesz nie znalazłam ukrytych pozycji w ostatnim czasie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

13.02 25 dokonałam zakupu,a 14.02.25 kliknelam ukryj zakup

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@gdynianka82 wszystkie zakupy z 13.02. są widoczne w Twojej zakładce Moje zakupy. Nie ma w historii Twoich zakupów innych, ukrytych transakcji. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#
  • Oki czy mogłabym prosić dane kontaktowe do tej firmy.zalaczam scrina ,czekam na jeszcze jedną paczkę ale dostawa się opóźni niestety nie mogę do nich napisać mam ukryta opcje kontaktu .pozdrawiam MajaScreenshot_2025-02-17-09-17-37-949_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@gdynianka82 W tej sytuacji możesz normalnie skontaktować się ze sprzedawcą. Możesz to zrobić: zakładając z nim dyskusję, klikając zadaj pytanie w ofercie lub zapytaj o zakup w szczegółach zamówienia. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

Właśnie niestety nie mogę tego zrobić ponieważ ,nie widzę danych sprzedającego ,przez przypadek kliknelam ukryj zakup i nie mogę cofnąć tej opcji .bardzo proszę o pomoc ponieważ nie jestem już pewna czy zamówiłam własciwy przedmiot jeśli nie to mogłabym znając dane sprzedającego anulować sprzedaż .niestety nie dam sama rady ich znaleźć.pozdrawiam i proszę o pilna pomoc 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@gdynianka82 Przykro mi, ale na tym koncie nie widzę, żadnych ukrytych zakupów. Doprecyzuj, co to był za zakup, kiedy był zakup? Może masz jakieś potwierdzenie mailowe? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28  napisał(a):

@gdynianka82 Przykro mi, ale na tym koncie nie widzę, żadnych ukrytych zakupów. Doprecyzuj, co to był za zakup, kiedy był zakup? Może masz jakieś potwierdzenie mailowe? 

@N_Nitka28  napisał(a):

ORTEZA KOLANA STABILIZATOR WSPARCIEM RZEPKI OPASKA NA KOLANO ELASTYCZNA . niestety nie pamiętam od kogo zamówiłam ,zamawiałam jeszcze kilka rzeczy może po nazwie tego przedmiotu uda się znaleźć sprzedającego ?

oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

Zakup był 13.02 .

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@gdynianka82 przykro mi, ale nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Jeśli byłby ukryty, widziałabym go. Spróbuj znaleźć maila dotyczącego tego zakupu i sprawdź, czy na pewno kupiłaś z tego konta. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdynianka82
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28  napisał(a):

@gdynianka82 przykro mi, ale nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Jeśli byłby ukryty, widziałabym go. Spróbuj znaleźć maila dotyczącego tego zakupu i sprawdź, czy na pewno kupiłaś z tego konta. 

@N_Nitka28  napisał(a):

Oki dzięki za pomoc 

oznacz moderatorów