Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich, otóż kupiłem na Allegro Tabletki Animal flex. Zrobiłem przelew, po czym dostałem informację z INPOST że jest paczka na mnie zarejestrowana. Niestety zostałem wysłany na granicę z Białorusią i nie miałem możliwości odbioru. Towar został odesłany. Było to w zeszłym tygodniu, ale najgorsze jest to, że nie ma nigdzie śladu o moim zakupie. Ani na pocztę nie dostałem informacji o kupnie, ani na moim koncie allegro nie ma nic o tym że coś kupiłem. Mam oczywiście przelew ale tam nie ma danych komu to zostało przelane, jest tylko gdzie czyli Poznań, w inpost jest informacja o nadawcy. Co mam dalej robić może macie jakieś sugetie, jutro będę dzwonił do Inpost i podam nr przesyłki może oni mi udzielą jakiejś informacji. Pozdrawiam wszystkich.
@czester933, widzę, że Twój ostatni zakup z Allegro pochodzi z lipca. Czy jesteś pewien, że dokonałeś zakupu z konta, z którego tu piszesz?
@czester933 Zobacz tutaj; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione Jeżeli masz zakup, możesz domagać się od sprzedawcy zwrotu kosztu towaru. Za powrót przesyłki paczkomatem InPost sprzedawca nie zapłacił. Możesz też dopłacić za kolejną wysyłkę, o ile chcesz otrzymać ten towar.