anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupony od Allegro

Arek9661
#8 Zapaleniec

Witam od kilku miesięcy nie wskakują mi kupony zniżkowe na zakupy od Allegro. Dostaję maila czy powiadomienie wciskam odbierz kupon i ten kupon nigdzie mi się nie pojawia Po zgłoszeniu,  Allegro nie rozwiązało sprawy do dziś,

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

Sauron008
#7 Wielbiciel

U mnie znów to samo, kupon "10 zł na zakupy w kat. Supermarket" jest niewidoczny.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Arek9661 @Sauron008 rozumiem, że kuponów nie widać na formularzu płatności i dostawy? Jaką metodę płatności wybieracie? Czy możecie przesłać zrzut ekranu z formularza płatności i dostawy?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

BLIK czy tam inne przelewy, kupon zniżkowy się nie pojawia

oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

1000014455.png

oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

1000014454.png

oznacz moderatorów

la_nika

@Arek9661 czy w zakładce Kupony widzisz obecnie jakiś kupon? Jeśli jest tam kupon na zakupy w dziale Supermarket, będzie on dostępny na formularzu płatności i dostawy, jeśli produkt w zamówieniu będzie z kategorii Supermarket. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

Przecież piszę że tam się nic nie pojawia, bo to jest meritum tej dyskusji.

oznacz moderatorów

la_nika

@Arek9661 ostatnie kupony wykorzystałeś 17 stycznia i 19 stycznia tego roku, więc otrzymujesz kupony, tak jak inni kupujący. Rzeczywiście obecnie nie masz kuponu do wykorzystania, czy możesz podać kiedy otrzymałeś e-mail z informacją o kuponie, który po kliknięciu nie był dla Ciebie dostępny?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

Kupon czy kupony zostały mi dodane ręcznie przez Panią z Allegro po zgłoszeniu sprawy

oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

Ostatni mail z kuponem 10 zł otrzymałem 29 stycznia z kat. supermarket

oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec

Teraz udało mi sie dodać ten kupon ale na PC, w aplikacji Allegro to sie nie udaje. Czyli coś jest z aplikacją nie tak chyba.

oznacz moderatorów

Sauron008
#7 Wielbiciel

Wcześniejsze kupony też nie były widoczne, pojawiały się dopiero po osobnej interwencji moderatora z Allegro.

oznacz moderatorów

la_nika

@Arek9661 @Sauron008 ok, skonsultuję to i wrócę do Was z odpowiedzią. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Arek9661
#8 Zapaleniec
  • Dzień dobry od kilku miesięcy nie wskakują mi kupony zniżkowe na Allegro na przykład te 10 czy 20 zł. Allegro nie rozwiązało sprawy do dziś.
oznacz moderatorów