Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:47711169 Jeżeli kupiła od firmy, w zakładce Kupione możesz zwrócić.Jeżeli od osoby prywatnej, napisz do sprzedawcy i wyjaśnij.
Dobrze, że 12 pozostałych córek nic nie kupiło😉
@Client:47711169 Ach te dzieci mój synek też mi taki "prezent" zafundował przed laty zbieram numizmaty to kupił mi takiego jednego ładnego za 1500 zł .Zwróciłem prowizję ,przeprosiłem i nie było kłopotu.
@Client:47711169 No oczywiście, że odpowiadasz za córkę, również finansowo (jak to rodzic).
PS Masz 13 córek?🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere A co w tym dziwnego mój kolega ma 12 sztuk ale nie same córki ale szacun dla niego w okolicy nikt mu nie dorównuje.
@mwmonety No to rzeczywiście szacun, 12x500, mało kto ma tyle na umowie😁
Zapewne da się to wyjaśnić i porozumieć z sprzedającym, tylko skontaktuj się z nim.
@Client:47711169 tak odpowiadasz za córkę 🙂
Firma odstąp od umowy nawet przed wysyłką.
Jak osoba prywatna dogadaj się, wytłumacz.
Zakup na zwykłym allegro obejdzie się bez kosztów tam można wystąpić o zwrot prowizji, zakup na allegro lokalnie i opłaciłaś lub wypełniłaś formularz dostawy oddaj prowizję bo jest bezzwrotna. Jak na lokalnie nic nie robiłaś to nie rób nie naliczą prowizji.
@Client:47711169 Niczym się nie przejmuj. Jeśli to zakup na Allegro od firmy-sklepu, wyślij mailem rezygnację i nie musisz już płacić. Jeśli to zakup na Allegro Lokalnie, też nie musisz płacić, tam po pięciu dniach bez wpłaty transakcja jest uznana za niebyłą. Jeśli to zakup na zwykłym Allegro od osoby prywatnej, została zawarta umowa i powstał obowiązek zapłaty, ale tylko sąd do zapłaty może Cię zmusić. Sprzedawca do sądu raczej nie pójdzie 🙂
Sprzedawca nie może Cię obciążać żadnymi kosztami prowizji i innymi opłatami Allegro, to niezgodne z regulaminem serwisu.
13 letnia córka tumoki
@katarzynab1712 Podobno wiesz co to czarny humor, a nie wyczułaś sarkazmu w postach co niektórych osób? Hm😏
@konto zamknięte No i proszę,niedawno pouczało a teraz namawia do łamania prawa.
@LEW433 bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia😁 jak się pracuje w marketingu, to różne głupoty się wygaduje i trzeba przy tym zachować kamienną twarz😏
bom dziś porobiona po wczorajszym i przedwczorajszym i .................
@katarzynab1712 Za dużo zjadła(wypiła) katarzynek z Torunia.
@katarzynab1712 porobiona czy podrobiona😁
naje... walona
@katarzynab1712 Cierp ciało, jakżeś chlało😁
żeby tylko chlało ................