anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dzisiejsze zakupy w Allegro

Client:86519311
#7 Wielbiciel#

Chciałbym otrzymać dwie pozycje, które zakupiłem osobno ok. pol godziny temu razem w środę  .

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

pinsplash
#21 Demiurg#

@Client:86519311 A którą środę?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:86519311 A podczas zakupu jaki był termin dostawy ???

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:86519311 Pewnie chybabyś za godz i za darmo ??? Ludzie trochę rozsądku

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@LEW433 standard. Do mnie pół godziny temu zadzwonił klient, z pytaniem o co chodzi, że nie ma jeszcze żadnej informacji o wysyłce. Przecież towar kupił w piątek. Sprawdziłem, okazało się, że kupił nie w piątek, a w sobotę. Po drugie, tłumaczę mu, że są podane 4 dni robocze na wysyłkę, a dodatkowo od piątku do dzisiaj mam widoczny na Allegro urlop. No to przytaknął i dalej coś tam marudził....

Normalnie szok. Za jakiś czas biorę normalny urlop, kilka dni. Zamykam wtedy wszystkie aukcje ze 2-3 dni wcześniej i p...ę. Z tymi ludźmi już nie można wyrobić. Albo to **piiip**i albo ignoranci. Sam też robię zakupy na Allegro i naprawdę teraz wszystko czarno na białym widać kiedy można się spodziewać wysyłki. Nie rozumiem więc jak ktoś może udawać, że czegoś nie widział.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:86519311 Zadzwoń do du.y ,jego kierowcy są szybcy to ci zaraz podwiozą (może nie będzie  bezpiecznie ale szybko)🤣🤣🤣

oznacz moderatorów

KostekMax
#10 Popularyzator#

Autor chyba pomylił Allegro gadane z "Wiadomość do sprzedającego" a Wy filozofujecie tu 😁

oznacz moderatorów