Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem tego, po prostu nie rozumiem.
Skąd wzięło się 26.99zł???
@Inteligentna78 zdjęć nie widać, daj link do oferty i napisz ile sztuk kupujesz, pewnie sprzedawca ma X w paczce i liczy za kilka paczek 🙂
@Inteligentna78 już wyjaśniam 🙂
W tej ofercie cena dostawy jaką wybrałeś wynosi 8,99 zł, jednak kupiłeś 3 sztuki, a w ofercie po kliknięciu informacji o dostawie i większej ilości sztuk jest podana informacja, że w przesyłce zmieści się tylko jedna sztuka, a każda kolejna kosztuje 8,99 zł, co daje nam 26,97 zł.
Czyli, zwykły wałek z parciem na zarabianie na przesyłkach, wszak w paczkę wejdzie nawet i 10 sztuk. Jedna sztuka waży 220gram, zatem w cenie 8.99zł (inpost paczkomaty) nie przekraczamy wagi, więc w realu koszt wysyłki sztuk 1, 5, 10 będzie taki sam czyli 8.99zł.
U sprzedawcy jednak ... koszt wysłania 10 sztuk to 89,99zł.
No i czemu Allegro usunęło fotki?
Przecież gdy wysyłałem post - fotki były. Co znowu jest niezgodne z regulaminem?
@Inteligentna78 może to też być niedopatrzenie i sprzedający może nie być świadom, że ma takie ustawienia. Jeśli chodzi o zdjęcia jakie zostały tu opublikowane to nie zatwierdziłyśmy tych, na których widać Twój adres.
Mafia mnie nie gania, długów nie mam, wrogów raczej też nie, ze szpitala dawno nie dzwonili (pewnie kaftany w pralni), zatem, zapomniało się wymazać adresik 😄
Dzięki za uwagę.
Skontaktowano się już ze sprzedającym, może to poprawi, jeśli nie poprawi znaczy że chce zarabiać dodatkowo i trzeba szukać w innym miejscu.