anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwne koszty przesyłki - o co tu chodzi??

Inteligentna78
#9 Pomysłodawca#

screen001.pngscreen002.pngNie rozumiem tego, po prostu nie rozumiem.

screen004.png

Skąd wzięło się 26.99zł???

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@Inteligentna78 zdjęć nie widać, daj link do oferty i napisz ile sztuk kupujesz, pewnie sprzedawca ma X w paczce i liczy za kilka paczek 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Inteligentna78 już wyjaśniam 🙂 
W tej ofercie cena dostawy jaką wybrałeś wynosi 8,99 zł, jednak kupiłeś 3 sztuki, a w ofercie po kliknięciu informacji o dostawie i większej ilości sztuk jest podana informacja, że w przesyłce zmieści się tylko jedna sztuka, a każda kolejna kosztuje 8,99 zł, co daje nam 26,97 zł. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Inteligentna78
#9 Pomysłodawca#

Czyli, zwykły wałek z parciem na zarabianie na przesyłkach, wszak w paczkę wejdzie nawet i 10 sztuk. Jedna sztuka waży 220gram, zatem w cenie 8.99zł (inpost paczkomaty) nie przekraczamy wagi, więc w realu koszt wysyłki sztuk 1, 5, 10 będzie taki sam czyli 8.99zł.
U sprzedawcy jednak ... koszt wysłania 10 sztuk to 89,99zł.

No i czemu Allegro usunęło fotki?
Przecież gdy wysyłałem post - fotki były. Co znowu jest niezgodne z regulaminem?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Inteligentna78 może to też być niedopatrzenie i sprzedający może nie być świadom, że ma takie ustawienia. Jeśli chodzi o zdjęcia jakie zostały tu opublikowane to nie zatwierdziłyśmy tych, na których widać Twój adres. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Inteligentna78
#9 Pomysłodawca#

Mafia mnie nie gania, długów nie mam, wrogów raczej też nie, ze szpitala dawno nie dzwonili (pewnie kaftany w pralni), zatem, zapomniało się wymazać adresik 😄
Dzięki za uwagę.
Skontaktowano się już ze sprzedającym, może to poprawi, jeśli nie poprawi znaczy że chce zarabiać dodatkowo i trzeba szukać w innym miejscu.

oznacz moderatorów