Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie mam pytanie odnośnie dziwnych statusów z monitorowania przesyłki Allegro One Box, mianowicie na stronie zakupy posiada od 2 .02 status "W drodze ", natomiast w pełnej historii :
To są paczkomaty Allegro.😁
Serio? 🙂
"Dziwne statusy przesyłki Allegro One Box"
Dla mnie takie są bo bardziej sugerują na dostawę do mieszkania, a nie do ściany
dokładnie tylko, że zielone 😄
Usługa jest jeszcze mało popularna i dlatego puste paczkomaty przewracają się na wietrze. Dlatego takie dziwne statusy.
Będę wdzięczny jak ktoś z Allegro wypowie się czy ta paczka dojdzie czy już ją na straty mam spisać ALE000011287F71
@Macui zobacz czy paczkomat stoi czy wiatr go nie porwał 😄 kolejny klient ma problem z paczką allegro 😞
@Macui Cześć. W monitoringu UPS widzę, że pojawił się problem z informacjami adresowymi (numer listu przewozowego: 1Z83354F6821943527, link do śledzenia: https://www.ups.com/track?loc=pl_PL&requester=ST/trackdetails).
Napisz do nas przez ten formularz i podaj proszę swoje dane adresowe - przekierujemy paczkę. Bardzo Cię przepraszam za tę sytuację.
@ko_alka Witaj zgłosiłem poprzez formularz nowe dane adresowe przesyłki, lecz nadal status tej z tracka się nie zmienił 😕
@Macui Cześć. Przesyłka jest w drodze pod nowym numerem nadania: 1Z8332YF6842033019. Paczkę możesz śledzić na: https://www.ups.com/track?loc=pl_PL&requester=ST/trackdetails
Jak sprawdzić status takiej przesyłki:
@miliarderzy status przesyłek Allegro możesz sprawdzić w zakładce Kupione przy konkretnym zamówieniu.
@miliarderzy sprawdziliśmy to, przesyłka została dostarczona do automatu paczkowego dzisiaj ok 10:30, jest gotowa do odbioru 🙂
A jak można sprawdzić dokładny status przesyłki: ALE00002525D928
W pełnej historii przesyłki jest napisane że "Kurier przekazał przesyłkę do magazynu" i od wczoraj, tj. 10 sierpień 2022, 13:45 wisi ten status i przesyłka nawet nie ruszyła w drogę do automatu.
Jak można sprawdzić dokładny status przesyłki: ALE00002525D928
Nigdzie nie widzę, żeby był podany numeru do śledzenia u przewoźnika UPS.
W pełnej historii przesyłki na allegro jest napisane że "Kurier przekazał przesyłkę do magazynu" i od wczoraj, tj. 10 sierpień 2022, 13:45 wisi ten status i przesyłka nawet nie ruszyła w drogę do automatu.
@Sayuri_92 cierpliwości kilka dni poleży na magazynie i ruszy dalej 🙂 a o numer UPS poprosimy @Allegro_One
@Sayuri_92 Paczka została umieszona już w One Boxie, więc czeka na Ciebie i odbiór.