Od kilku dni przeglądarka po wejściu na stronę Allegro wypluwa komunikat:
Witryna Allegro.pl chce
Dostęp do innych aplikacji i usług na tym urządzeniu
Ktoś wie co to za paskudztwo? Zalatuje jakimś podglądactwem...
@Nyarlathotep czy możesz przesłać nam tutaj zrzut całego swojego ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) wraz z tym komunikatem?
Niestety tylko tyle. Z metadanych: 29 września, 21:55; pod spodem było drugie okienko Edge'a z kilkudziesięcioma zakładkami "od Sasa do lasa". Zdarzenie miało miejsce tylko 2 razy na różnych komputerach, w różnych sieciach (praktycznie z innych do logowania się do Allegro nie korzystam).
@Nyarlathotep To jest komunikat, który umożliwi Ci logowanie się kluczem dostępu. Więcej na temat znajdziesz tutaj.
Jest to jak najbardziej bezpieczne. Możesz oczywiście kliknąć blokuj i logować się loginem i hasłem.