anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Firany kuchenne zazdroski

Iwona020184
#7 Wielbiciel#

Witam . Zamówiłam firany do pokoju  zamiast do kuchni przez pomyłkę i od razu anulowałm zakup po czym po 2 dniach dostałam pieniądze na konto.  Zamówiłam opłaciłam te co chciałam czyli te do kuchni zazdroski.   Poszłam do paczkomatu odebralam przesyłkę i w domu patrzę to są te co anulowałam Napisałam wiadomość do sprzedawcy i odpisał że wysłal biała.Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem??

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

milka1234567890
#18 Luminarz#

I co dalej sprzedajacy zaproponował?

oznacz moderatorów

Iwona020184
#7 Wielbiciel#

Napisał że wysłal tylko biała. Hmm nie wiem co  mam robić bardzo mi zależy na tej kuchennej. Mam wszystko udokumentowane że był zwrot na konto a i tak dostałam ta co anulowałam 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Wyjaśnij to  z nim w dyskusji, tam masz dowód i rozwiązanie, pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

Iwona020184
#7 Wielbiciel#

Źrobikam to. Ale czy to coś da??😔 Czuje się oszukana  bardzo dlugo kupuje a tu taki numer 😔

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Iwona020184 jeśli rozpoczęłaś dyskusję, teraz sprzedający ma 24 godziny na odniesienie się do Twojego stanowiska. Jeśli tego nie zrobi, będziesz mogła poprosić nas o wsparcie. Możesz być spokojna, na pewno nie zostawimy Cię bez pomocy, jeśli czujesz się oszukana. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czekaj aż sprzedajacy się wypowie, później poproś o pomoc Allegro>jakby była taka konieczność.

oznacz moderatorów