Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Zamówiłam firany do pokoju zamiast do kuchni przez pomyłkę i od razu anulowałm zakup po czym po 2 dniach dostałam pieniądze na konto. Zamówiłam opłaciłam te co chciałam czyli te do kuchni zazdroski. Poszłam do paczkomatu odebralam przesyłkę i w domu patrzę to są te co anulowałam Napisałam wiadomość do sprzedawcy i odpisał że wysłal biała.Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem??
I co dalej sprzedajacy zaproponował?
Napisał że wysłal tylko biała. Hmm nie wiem co mam robić bardzo mi zależy na tej kuchennej. Mam wszystko udokumentowane że był zwrot na konto a i tak dostałam ta co anulowałam
Wyjaśnij to z nim w dyskusji, tam masz dowód i rozwiązanie, pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Źrobikam to. Ale czy to coś da??😔 Czuje się oszukana bardzo dlugo kupuje a tu taki numer 😔
@Iwona020184 jeśli rozpoczęłaś dyskusję, teraz sprzedający ma 24 godziny na odniesienie się do Twojego stanowiska. Jeśli tego nie zrobi, będziesz mogła poprosić nas o wsparcie. Możesz być spokojna, na pewno nie zostawimy Cię bez pomocy, jeśli czujesz się oszukana.
Czekaj aż sprzedajacy się wypowie, później poproś o pomoc Allegro>jakby była taka konieczność.