anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie dostanę zwrot pieniędzy za zwrócony towar?

MAMY ROZWIĄZANIE!
gadomka
#7 Wielbiciel#

moi drodzy gdzie zobaczyć zwrot pieniedzy za zwrócony towar.  patrzyłam na środki i historia operacjii  i jak klikam to pokazuje aby mi łączną kwotę ale nie pokazuje od kogo te pieniądze i ile od jakiego sprzedawcy..

nigdzie nie widze takiej opcji by to zobaczyć a jak klikam w historie w tej zakładce to nic nie pokazuje aby to co ja sobie kiedyś wypłaciłam jakie środki ale nie pokazuje od jakiego klienta wpłyneły pieniadza jak ja odesłałam towar.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
annas14-firma
#16 Inspirator#

Zwroty dostajesz na rachunek karty lub bankowy z którego opłaciłaś zakup. Chyba że podajesz inny do zwrotu, wtedy na ten podany.

Jeżeli płatność jest zwracana przez Allegro Finanse to od Allegro dostajesz tylko informację, że sprzedający zlecił zwrot. 

Zwrot, tak jak zakup nie jest ujmowany w informacjach o Sprzedaży (Środki i historia operacji)

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@gadomka Po zwrocie wpłaty od sprzedawcy otrzymujesz maila od Allegro z informacją o tym zwrocie z podaną kwotą zwrotu. Pieniądze trafiają na konto z którego wyszły lub do zakładki Allegro Finanse. Jeśli nie było maila od Allegro, sprzedawca nie zwrócił pieniędzy. Taki zwrot trwa około 3 dni robocze. Jeżeli masz wątpliwości i nie wiesz, czy sprzedawca zwrócił i gdzie trafiły te pieniądze, zapytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f

oznacz moderatorów
annas14-firma
#16 Inspirator#

"Pieniądze trafiają na konto z którego wyszły lub do zakładki Allegro Finanse"

@xyz96 Możesz to rozwinąć?

oznacz moderatorów