anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest moja Przesyłka którą zamówiłam w Lipcu 2024 do dzisiaj nic nie otrzymałam!!!

Client:103784353
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, w Lipcu 2024 zamówiłam i opłaciłam kinkiety ścienne. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam Produktu ani żadnej informacji od sprzedającego. Proszę o zwrot Pieniedy. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

a zakup jest na allegro

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

I czekałaś na towar pół roku?

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@NipponShorty Nie, tylko 4 miesiące

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@fox_paws nie zmienia faktu że Po tygodniu można się już zainteresować

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@NipponShorty Jak od Chińczyka to po miesiącu. Inna sprawa, że od Chińczyków to raczej należy zastanawiać sie PRZED zakupem.

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@fox_paws Albo dobrze sortowanie ustawić odnośnie wysyłek skąd ma iść paczka - ale jak pokazuje wiele wątków na tym forum Cena zawsze przyciąga ludzi albo do Chińczyków albo do tych od "linków" i zakupów od blika. Nigdy się nie nauczą

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@NipponShorty To raczej chodzi o umiejętność czytania. W zasadzie oferty mogłyby składać się wyłącznie z tytułu i zdjęć. Wszelkie opisy i parametry są niepotrzebne, bo rzadko ktoś je czyta.

oznacz moderatorów

Sojiro
#12 Orędownik#

Po pierwsze to spróbuj się skontaktować ze sprzedającym, tutaj nikt pieniędzy Ci nie zwróci.

Najlepiej przez dyskusję https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:103784353. Widzę, że podjęliśmy już wobec sprzedającego odpowiednie działania.
Proszę, abyś rozpoczęła Dyskusję ze sprzedającym. Dzięki temu doradca włączy się do rozmowy i pomoże w rozwiązaniu tej sprawy.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów