Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, w Lipcu 2024 zamówiłam i opłaciłam kinkiety ścienne. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam Produktu ani żadnej informacji od sprzedającego. Proszę o zwrot Pieniedy.
a zakup jest na allegro
I czekałaś na towar pół roku?
@NipponShorty Nie, tylko 4 miesiące
@fox_paws nie zmienia faktu że Po tygodniu można się już zainteresować
@NipponShorty Jak od Chińczyka to po miesiącu. Inna sprawa, że od Chińczyków to raczej należy zastanawiać sie PRZED zakupem.
@fox_paws Albo dobrze sortowanie ustawić odnośnie wysyłek skąd ma iść paczka - ale jak pokazuje wiele wątków na tym forum Cena zawsze przyciąga ludzi albo do Chińczyków albo do tych od "linków" i zakupów od blika. Nigdy się nie nauczą
@NipponShorty To raczej chodzi o umiejętność czytania. W zasadzie oferty mogłyby składać się wyłącznie z tytułu i zdjęć. Wszelkie opisy i parametry są niepotrzebne, bo rzadko ktoś je czyta.
Po pierwsze to spróbuj się skontaktować ze sprzedającym, tutaj nikt pieniędzy Ci nie zwróci.
Najlepiej przez dyskusję https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje
Cześć, @Client:103784353. Widzę, że podjęliśmy już wobec sprzedającego odpowiednie działania.
Proszę, abyś rozpoczęła Dyskusję ze sprzedającym. Dzięki temu doradca włączy się do rozmowy i pomoże w rozwiązaniu tej sprawy.