Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od miesiąca szukam odkurzacza (nie mopa ) z funkcja czyszczenia parą. Okazuje się, że nazwa "odkurzacz parowy" jest głównie nazwą handlową i nie ma wiele wspólnego z takim odkurzaczem, którym można odkurzyć podłogę, kanapę, fotel i jak zajdzie potrzeba wyczyścić parą tę podłogę, ścianę, zlewozmywak, czy baterie w łazience, albo kabinę prysznicową. Pytałem wielu sprzedawców na Allegro, ale dostawałem odpowiedź, że albo wystawiony przez nich sprzęt albo nie odkurza bo to tylko parownica, tylko nazywa się odkurzacz parowy, albo tylko odkurza, a nie czyści parą. Jak wpisuję w wyszukiwarkę hasło odkurzacz parowy lub odkurzacz z funkcją czyszczenia parą pojawiają się mopy parowe. A takim mopem podłogi nie odkurzę, umywalki nie wyczyszczę. Czy ktoś wie jak nazywa się taki odkurzacz, którego szukam? Gdzie go znaleźć?
Chyba szukasz czegoś, co nie istnieje.
Takie bajery, to ja widzę po jakichś kosmicznych cenach 😄 Przykładowo nr 9942239382
Chyba o to chodzi
@DarkStoorM Bo to jest do czyszczenia wnętrz Yachtów to i drogie 🤣
To jest jakaś rakieta, nie zmieści mi się do mieszkania. Poza tym po co detergent do pary wodnej? Para czyści bez detergentu. Dziękuję za podpowiedź, jednak to nie to.
@traffic3 Karcher ma taki odkurzacz, na Allegro znajdziesz bez problemu. 🙂
Dzięki za podpowiedź. Karcher ma wiele odkurzaczy, ale z opisu nie wynika, czy akurat o takie mi chodzi.
@traffic3 widzę, że trudno Ci dogodzić, w takiej sytuacji poszukaj raczej stacjonarnie, bo w internecie możesz bazować tylko na opisach. Po co potem zawracać sobie głowę ze zwrotami. 🙂
Dogadzanie nie ma tu nic do rzeczy. Od 19 lat robię zakupy na Allegro bazując na opisach i tylko raz musiałem zwrócić uszkodzony odtwarzacz DVD, co zresztą sprzedawca uznał. Teraz szukam konkretnej rzeczy, którą łatwiej znaleźć na Allegro niż jeżdżąc po sklepach, w moim mieście raptem trzech tego typu, ale oddalonych od miasta, bo w galeriach handlowych.
Jeszcze raz dziękuję za podpowiedź. Chyba to jest to o co mi chodzi. Sprzedawca wprawdzie twierdzi, że Karcher SV 7 jest duży i ciężki, ale mój stary tez nie był lekki i mały więc chyba się zdecyduję.
@traffic3 Twister jest fajnym urządzeniem, ale w Polsce chyba nie ma jego oficjalnej dystrybucji. 🙂
Kupiłem na prezentacji 15 lat temu w rozliczeniu za 20-letniego Rainbow, który nie czyścił parą. 🙂 Ale ten Karcher? Poszukam.
@konto zamknięte: Jeszcze raz dziękuje za podpowiedź. Znalazłem odpowiedni. Sprzedawca odpowiedział na moje pytania i chyba to jest to, o co mi chodzi. Wprawdzie mówi, że jest duży i ciężki, ale mój stary też nie był lekki, wię się zdecyduję.
Istnieje, bo miałem taki odkurzacz. Twister się nazywał. Ale po 15 latach mi się zepsuł i od miesiąca kiedy próbuję włącz parę wyświetla mi się na wyświetlaczu komunikat o błędzie, jak chcę odkurzyć to odkurzacz zaczyna pracować, ale po 5 minutach przestaje wciągać kurz. I to by było na tyle. Szukam więc sprzętu o podobnych funkcjach.
@traffic3, daj proszę znać, czy będziesz zadowolony z takiego urządzenia. I mi chodzi po głowie podobne rozwiązanie, choć obawiam się, że nie ma takiego narzędzia, które wykonałoby pracę lepiej, niż ja. 😄
Dam znać na pewno. Już kupiłem Karchera SV7 i we wtorek mam go dostać.