anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie są środki za zwrot?

gold_and_silver
#7 Wielbiciel#

Po zwróceniu przedmiotów kupujący zwrócili pieniądze przez płatność pay-u lecz one do mnie nie dotarło i już mija 7dni od tego. Dostałem od kupujących potwierdzenie wykonania zwrotu środków 19.11. Pytając ich (sprzedających) o to, automatycznie czat bot allegro "pisze", że zwrot został wysłany czy na pewno chcę o niego pytać sprzedającego itd. tych środków nie mam na koncie itp. jak można z allegro się skontaktować?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

@gold_and_silver Jeżeli sprzedający zwraca, ma na to 14dni, ty otrzymujesz maila od allegro był mail? jeżeli był to nastąpi to w 3 dni, jeżeli nie był nie ma zwrotu od sprzedającego: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zasady-zwrotow-i-reklamacji/kiedy-i-jak-dostaniesz-zwrot-pie...

oznacz moderatorów

gold_and_silver
#7 Wielbiciel#

e-maila nie było z allegro tylko od sprzedających potwierdzenie wykonania zwrotu 19.11 z ud płatności itp.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@gold_and_silver, jak rozumiem pytasz z perspektywy osoby kupującej. Widzę, że 19.11 zwrócono Ci dwie kwoty: 55,99 zł oraz 87,85 zł. Jeśli nie możesz znaleźć tych środków na swoim rachunku, napisz do nas przez ten formularz. Spróbujemy pomoc w zlokalizowaniu tych środków. 

Maja
   Moderatorka

gold_and_silver
#7 Wielbiciel#

nie mogę znaleźć bo ich niema tam, ok skorzystam z informacji twoich.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No ciekawa sprawa zwrot był, maila nie było i środki się zagubiły, chociaż były takie sytuacje tu opisane. Pisz i niech szukają.😁

oznacz moderatorów