Gdzie są moje pieniądze ( vouchery) ????!!!
@Client:138347175 a z jakiej racji masz dostać jakieś pieniądze ( vouchery)
Bo dokonałem zapłaty voucheramii za artykuł gdzie cena była 229-, zł plus 14:99 za dostawę czyli około 224,- podałem numery voucherów w kwocie 250-, zł i automatycznie przekierował mnie do Banku powiązanego z kontem o dokonania kolejnej wpłaty 14:99 zł ale na koncie nie ma dostatecznej kwoty. Chcąc ponowić transakcje numery voucherów są już nie aktualne czyli system widzi je jako wykorzystane !
@Client:138347175 Przy finalizacji transakcji zerknij do zakładki MOJE ZNIŻKI.
Numery voucherów są nieaktualne bo już je przypisałeś do konta.
Błąd , zrobiłem tak jak mówisz - ale w zakładka jest pusta … tak jak by nie istniały
zakładka oczywiście Moje Znizki
@Client:138347175 Ponowiłeś płatność do tego zakupu czy dokonałeś nowego zakupu tego samego towaru?
Zeszlo ze mnie powietrze i wkurzyłem się kupiłem ten sam artykuł na Modivo gdzie transakcja trwała około 3 minuty , a że kosztowała 25,- zł więcej to nie szkodzi. - więcej straciłem nerwów i czasu … tylko chce odzyskać bony i grzecznie się pożegnam z Allegro
Tylko najgorsze jest to że nie ma z kim rozmawiać - ustawiłem Alinę AI , która po zadaniu pytania zawiesza sie i komunikuje „ myślę” … a na poloczenie telefoniczne trzeba czekać 24 h !!!
Cześć @Client:138347175, podaj proszę numer zamówienia do którego użyłeś voucherów.