anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie są te pieniądze na allegro finanse

gosia_876
#7 Wielbiciel#

zwrot przez allegro finanse, czekalismy za odpowiedzia na maila ktorego do Pana/Pani wyslalismy zaraz po wygenerowaniu zwrotu.   tką wiadomość dostałem od sprzedającego ponieważ dawno odesłałem towar a zwrotu pieniedzy na koncie brak.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gosia_876 środki po zwrocie wpłaty przez Allegro Finanse trafiają na ten sam instrument płatniczy, czyli jeśli płaciłaś przelewem to na konto, z którego wyszedł. 
Podaj proszę numer tego zamówienia. Sprawdzę, czy sprzedający prawidłowo zlecił zwrot. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

gosia_876
#7 Wielbiciel#

69006f80-df09-11ee-9da1-757b9dcb31dd
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gosia_876 sprzedający zlecił zwrot 3.06.2024 i zaksięgował się poprawnie w naszym systemie. Sprawdź proszę konto z którego opłaciłaś zakup. Jeśli dalej nie będzie się zgadzać, daj znać. Poproszę o przesłanie do Ciebie potwierdzenia tego zwrotu, abyś mogła wyjaśnić to z bankiem. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

gosia_876
#7 Wielbiciel#

jak sprawdzałem konto to nie było.A jak do nich napisałem ze nie wróciły pieniadze to widze ze tak jak pani wyzej napisała zrobili przelew dopiero po mojej wiadomości.najwazniejsze ze wróciły.dzieki wszystkim za pomoc

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@gosia_876 "zrobili przelew dopiero po mojej wiadomości" - nie.
Jak widać wyżej zwrot został zlecony 03.06 a to że księgował się dłużej niż standardowo to wina tylko i wyłącznie operatora płatności lub Twojego banku.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@gosia_876 Od pana wiadomość, a od Allegro był mail że zwrócił?

oznacz moderatorów

gosia_876
#7 Wielbiciel#

nie.w całym zyciu zwróciłem moze

ze 4 rzeczy

oznacz moderatorów