Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zniknęły mi kategorie w Apce-czy tylko u mnie? Były pod paskiem z lupką "czego szukasz". Muszę teraz się naklikać, żeby odszukać wszystkie kategorie i żeby przestało mnie kierować wyłącznie na oferty black weeks. Czy ten prosty wybór który był, został gdzieś przeniesiony i go nie widzę?
@PlatinumCandle Cześć. Ścieżka kategorii w aplikacji znajduje się na samym dole strony z ofertą (tuż nad numerem oferty).
@ko_alka dziękuję, ale nie chodzi mi o ścieżkę oferty, tylko sam wybór kategorii. Chcę widzieć wszystkie kategorie na Allegro jak dotychczas, znajdowały się pod paskiem do wyszukiwania. Gdzie je znajdę? Bo tam gdzie był wybór kategorii aktualnie znajduje się baner black weeks
o to mi dokładnie chodzi 🙂
@PlatinumCandle Kiedy przejdziesz do pola wyszukiwania ("Czego szukasz?") pojawi się podświetlony przycisk w "Szukasz: w całym Allegro".
Po kliknięciu "w całym Allegro" pojawią się kategorie.
@ko_alka ale to wymusza na mnie najpierw wpisanie w wyszukiwarkę a dopiero potem wybór w której kategorii chce szukać? Nie chciałabym niczego wpisywać, tylko tak jak dotychczas, wejść w całą kategorię np. dom i ogród i rozwinąć podkategorie. Bez wpisywania czego konkretnie szukam. Czy to nadal jest możliwe, czy ten wybór pod paskiem który był, został przez Państwa trwałe usunięty?
@PlatinumCandle Skonsultuję to, czy przycisk wróci, ale daj mi proszę znać, czy korzystasz z aplikacji na Android czy iOS?
@ko_alka korzystam z aplikacji na Androida.
@PlatinumCandle Dziękuję, dopytam o tę kwestię i wrócę do Ciebie z odpowiedzią w tym wątku
@PlatinumCandle Mam już potwierdzenie, że przycisk ten zniknął ze względu na kampanię Black Weeks 2023. Po kampanii kategorie powrócą. Przepraszamy za utrudnienia!
@ko_alka super, dziękuję 🙂