Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
gdzie mam umieścić tą kartkę z nr zwrotu przy odsyłaniu przedmiotu paczkomatem, bo nie jest to dla mnie do końca jasne? Mam ją wrzucić do paczki, czy położyć po prostu obok paczki w skrytce paczkomatowej?
@PiotrekGlogowski serio, obok paczki 😄
Napisz na paczce obydwa numery, nadania ( dla kuriera ) numer zwrotu ( dla sprzedawcy co by wiedział jaki to zwrot ) możesz też włożyć kartkę do paczki 🙂
Wrzucam raz jeszcze screena bo się nie wyświetla w temacie chyba.
I ponownie proszę o konkretną odpowiedź ludzi zorientowanych jak mam dołączyć ten nr zwrotu do paczki, bo kolega wyżej wymyśla mi jeszcze jakieś bogu ducha nry nadania, o czym nie ma nawet mowy w instrukcji od Allegro.
dzięki
@PiotrekGlogowski Każdą dodatkową informacje, jakiś tam formularz wkładasz do środka, na paczce piszesz kod zwrotu, ten którym otwierasz skrytkę!
Ale po co mam se robić robotę, skoro nigdzie nie jest napisane, że mam kod do otworzenia skrytki jeszcze zapisywać na paczce, ludzie! xD
Pewnie pracownik InPostu zajmuje się już tym, żeby paczkę właściwie oznaczyć.
W instrukcji jest gadka tylko o umieszczeniu kartki z numerem zwrotu.
@PiotrekGlogowski powinieneś napisać kod zwrotu na paczce, tutaj znajdziesz artykuł na ten temat. Kartkę z numerem zwrotu włóż do paczki (nie zostawiaj jej proszę obok paczki w Paczkomacie). Dzięki temu ułatwisz pracę zarówno sprzedającemu jak i kurierowi.
@PiotrekGlogowski Niczego nie wymyśla. Napisał konkretnie, co masz zrobić.