Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry! Oczywiście nie podoba mi się widok „informacji pozakupowych”, chyba nie jestem jedyna 😉 Proszę o pomoc: jak mogę dotrzeć do informacji, jaki jest przewidywany termin dostawy, który mi się wyświetlał w momencie zakupu? Mam zakup 2 przedmiotów, który w podsumowaniu (dla całego zakupu) wskazuje termin dostawy (doręczenia, u mnie) pojutrze. Sprzedający w automatycznym mailu napisał, że dziękuje za zamówienie i termin wysyłki to 3-4 dni robocze. Gdy dopytałam, jaki to w końcu termin, to powiedział, że termin wysyłki (nadania, u niego) to 10 dni roboczych (!). To by oznaczało, że zamiast 20 grudnia powinnam spodziewać się przesyłki w nowym roku…… Sprzedający odsyła mnie do strony produktu, gdzie TERAZ faktycznie jest 10 dni roboczych. Ale skąd mam wiedzieć, czy nie zmienil tego po naszej rozmowie…. Jak mogę dotrzeć do widoku aukcji z momentu zakupu? Korzystam z apki Allegro na iOS (iPhone). Dziękuję!
Sprzedający pisze prawdę. Przewidywany czas dostawy jest tylko przewidywany i przewiduje go allegro. Jak Ci źle wywróżyli miej pretensje do nich. W aukcji pod przyciskiem KUP TERAZ masz informacje o dostawie. Wchodzisz tam i na samym dole allegro schowało rzeczywisty czas wysyłki deklarowany przez sprzedającego. Do tego w okolicy świąt dobrze zwrócić uwagę na opóźnienia kurierów... Na tym portalu tak jest ze wszystkim. Każda ważna informacja pochowana po dziurach. A sprzedający nic nie może, bo regulamin. Nawet nie może napisać w ofercie, że w razie wątpliwości prosi o kontakt przez zakładkę kontakt, bo mu zdejmą ofertę za próbę sprzedaży poza...
@martkapl "Ale skąd mam wiedzieć, czy nie zmienil tego po naszej rozmowie…."
Nie zmienił tego bo zwyczajnie nie ma możliwości technicznej aby to zrobić 🙂
W informacjach pozakupowych widzisz stan z momentu dokonania zakupu.
Jeśli chcesz mieć do kogoś pretensje to kieruj je do ALLEGRO - to oni wyświetlają przewidywany czas dostawy oraz skrzętnie 'ukrywają' rzeczywisty czas jaki deklaruje sprzedający na nadanie przesyłki.
Na wyświetlanie przewidywanego czasu dostawy sprzedający nie ma żadnego wpływu - nie może go usunąć, nie może edytować itd.
Dziękuję Wam bardzo… 🌷 10 lat na Allegro, a człowiek ciągle się czegoś uczy… to BARDZO DZIWNE, swoją drogą… może Allegro nie zdaje sobie sprawy, że wprowadza ludzi w błąd…? Zwłaszcza w okresie świątecznym to mega ważne 😞
@martkapl Allegro doskonale wie o problemie ale według nich - problemu nie ma.