Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jako, że wyszukiwarka allegro jest popsuta po zmianach niemożliwości wyszukiwana w opisach i błędnego i nieczytelnego grupowania produktów bardzo proszę mądrego Moderatora o znalezienie mi towaru w tej popsutej wyszukiwarce.
Podkładka podwyższająca 2-7cm do buta rozmiar 48.
Bardzo śmieszne:)
@COMTER naprawdę ma ktoś rozmiar 48 i 150cm wzrostu🤔
Nie o tym mowa. i ma 180 🙂
@KOGIEL_T Można mieć nawet 200 cm wzrostu i jedną nogę krótszą.
Pomoże ktoś z obsługi allegro znaleźć to o co proszę?
Nikt z moderacji nie pomoże, szukaj przez Google.
Nie ma, znalazłam tylko do 46. W Allegro>Moda>Odzież, Obuwie, Dodatki>Obuwie>Akcesoria.
Ale ja nie jestem Moderatorem to pewnie dlatego.
Bez szukania w opisach się nie da a kupiłem takie ponad rok temu i było sporo ale już aukcja pokazuje pustą stronę . W archiwum też nie znalazłem . Muszę je kupić więc proszę .
w sklepach internetowych.
w googlu
Chcę kupić na allegro i znaleźć w ich wyszukiwarce. Były i są zapewne. Wujek google mi nie pomógł.
To masz w "Moje zakupy: szczegóły kliknij a może jest ten sam sprzedający: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Kupiłem z konta mojej byłej i mówi, że nie ma linka i jest pusta strona. Teraz nie mam dostępu do tego konta.
CZy naprawdę nikt z pracowników allegro nie może mi pomóc w wyszukaniu, w końcu na allegro bez wyszukiwania w opisie,bardzo potrzebnego towaru?
Ponowię": CZy naprawdę nikt z pracowników allegro nie może mi pomóc w wyszukaniu, w końcu na allegro bez wyszukiwania w opisie,bardzo potrzebnego towaru?
Ja chcę na allegro.