Gdzie znaleźć zakładkę moich dyskusji
@Shadow2011 Listę dyskusji znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/dyskusje/kupujacy
Gdzie obecnie znajduje się lista dyskusji?
Mamy już 2026 rok, może by tak Allegro pomyślało nad zrobieniem takiej zakładki (z dyskusjami) w aplikacji?
Osobiście uważam, że WSZYSTKO co jest dostępne na stronie Allegro powinno także być dostępne w aplikacji, a nie... -_-
jeżeli chcę zacząć dyskusję to pojawia się taki komunikat Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione. Przewidywany czas wysyłki tego zamówienia to środa, 16 paź.Pisałem przez allegro wiadomości
Przyjacielu, wyślemy Ci przesyłkę w ciągu 2 dni od momentu zakupu. Prosimy o cierpliwość. Jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy logistyczne związane z przesyłką, rozwiążemy je na czas.
13:14
minął już miesiąc od zakupu i brak towaru.
07:14
Przyjacielu, już zwróciłem się do firmy logistycznej w Twoim imieniu. Ze względu na różnicę czasu między poszczególnymi krajami, oczekiwanie na odpowiedź zajmuje nam trochę czasu. Dziękujemy za cierpliwość. Skontaktujemy się z Tobą wkrótce.
07:30
kiedy będzie towar.
@Client:42161120 konsultuję tę sprawę.
@Client:42161120 otrzymałam informację, że bez problemu możesz założyć dyskusję. Sprawdź jeszcze raz. Spróbuj tym razem wybrać inny powód.
@Client:42161120 dostałam informację od doradcy, że właśnie założył dla Ciebie dyskusję. 🙂