Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie znaleźć zakładkę moich dyskusji
@Shadow2011 Listę dyskusji znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/dyskusje/kupujacy
Gdzie obecnie znajduje się lista dyskusji?
jeżeli chcę zacząć dyskusję to pojawia się taki komunikat Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione. Przewidywany czas wysyłki tego zamówienia to środa, 16 paź.Pisałem przez allegro wiadomości
Przyjacielu, wyślemy Ci przesyłkę w ciągu 2 dni od momentu zakupu. Prosimy o cierpliwość. Jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy logistyczne związane z przesyłką, rozwiążemy je na czas.
13:14
minął już miesiąc od zakupu i brak towaru.
07:14
Przyjacielu, już zwróciłem się do firmy logistycznej w Twoim imieniu. Ze względu na różnicę czasu między poszczególnymi krajami, oczekiwanie na odpowiedź zajmuje nam trochę czasu. Dziękujemy za cierpliwość. Skontaktujemy się z Tobą wkrótce.
07:30
kiedy będzie towar.
@Client:42161120 konsultuję tę sprawę.
@Client:42161120 otrzymałam informację, że bez problemu możesz założyć dyskusję. Sprawdź jeszcze raz. Spróbuj tym razem wybrać inny powód.
@Client:42161120 dostałam informację od doradcy, że właśnie założył dla Ciebie dyskusję. 🙂