anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie zniknął mbank...

marc_r_86
#1 Nowicjusz#

Gdzie się podziała opcja szybkiego przelewu przez mbank!

obraz_2021-04-18_100347.png

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@marc_r_86 W ten weekend mBank przeprowadza prace techniczne, stąd też część usług jest niedostępna. Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronie internetowej mBanku.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A kiedy znikł, niedawno był. Przerwa techniczna.

oznacz moderatorów

bbyku
#7 Wielbiciel#

Przed chwila chcialem kupic kosiarke (2100zl) i zaplacic ze swojego rachunku w mBanku. Jak zwykle wybralem opcje "szybki przelew" a nastepnie szukalem logo mBanku i niestety nie znalazlem. Okazuje sie ze moj bank nie jest uwzgledniony , jest 16 bankow z ktorego mozna wykonac przelew a nie ma mBanku?? Co sie stalo? Czy to jakas usterka techniczna czy juz nie bede mogl placic za zakupy ze swojego konta w mBanku. Do tej pory wszytkie platnosci byly bezpropblemowe i zajmowaly kilkanascie sekund. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bbyku Tak jak pisałam wyżej, mBank prowadzi w tej chwili prace serwisowe. Zgodnie z komunikatem na ich stronie możliwość logowania się do konta powinna pojawić się po godz. 10.30. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bbyku
#7 Wielbiciel#

Ok , dziekuje za odpowiedz , jasne. Pozdrawiam

Slawek

oznacz moderatorów

amellia7
#1 Nowicjusz#

Z tablicy wyboru banków zniknął Mbank . Nie wiem co w takie sytuacji zrobić ? Nie mogę dokonać żadnych płatnośći .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Może bank ma przerwę techniczną, wtedy ikonka banku na Allegro jest wyszarzona. Poczekaj do jutra i zapłacisz. Jeżeli jednak bank całkowicie zniknął i nie możesz go wybrać, wybierz z listy "płacę przelewem tradycyjnym". Otrzymasz dane do przelewu przez PayU, potem wejdź na stronę swojego banku i zrób przelew dokładnie na uzyskane dane.

oznacz moderatorów