Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej
Mam taki problem od jakiegoś czasu jak chcę coś kupić to jak wybieram opcję płatności Google Pay to mimo iż jak produkt X kosztuje 100 zł a wysyłka np do paczkomatu 8,99 to w oknie płatności wyświetla mi się do zapłaty tylko 100 zł a warto zaznaczyč że nie mam Allegro Smart dopiero jak wybiorę np blika to nalicza mi prawidłowo. Czy u Was też się tak dzieje czy tylko u mnie jest taki błąd i jak ewentualnie mogé go naprawić
@cezary123321 Kupuj jak masz taniej 😉 Może w google pay jest jakiś program darmowej wysyłki 😉
@cezary123321 Z jakiego urządzenia korzystasz, gdy w trakcie płatności pojawia się taka sytuacja? Będę wdzięczna jeśli prześlesz nam tutaj jeszcze zrzuty ekranu. Dzięki nim, będzie nam łatwiej wyjaśnić tę sprawę.
Jeżeli to jakoś pomoże to kupuję na LG G6. Z komputera nie sprawdzałem. A jeżeli chodzi o screeny to nie mam bo niestety nie pomyślałem żeby zrobić ale wygląda to jak każde okno płatności GPay tylko kwota się nie zgadza a co do programu lojalnościowego to wiem że to był żart ale sam na początku tak właśnie pomyślałem ale nigdzie nie znalazłem takiej informacji na stronie Allegro więc to nie to. A czy ktoś kto korzysta z tej formy płatności mógłby się też wypowiedzieć czy ma tak samo
Rozwiazales problem? Właśnie mam tak samo już od dłuższego czasu i zastanawiam się czy zamawiać w ten sposób...czy taka paczka dojdzie do mnie..