anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja najniższej ceny jest nic nie warta

glenmoranghie
#14 Krzewiciel

Screenshot_2026-02-01-10-00-08-619_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wiemy, wiemy...

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@glenmoranghie 

Przypomnę tylko, że tu znajdziesz listę sklepów z którymi się porównujemy. Na tej stronie są również transparentnie opisane zasady tej promocji.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

glenmoranghie
#14 Krzewiciel

@gdvorek  Co nie zmienia faktu, że oznaczenie "gwarancja najniższej ceny" nie gwarantuje najniższej ceny.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@glenmoranghie 

Samo oznaczenie nie. Jeszcze trzeba spełnić warunki promocji. Ale wydaje mi się, że to jest całkiem naturalne, że obowiązują zasady, które trzeba spełnić.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek serio 😉 zawsze możemy UOKiK podpytać czy to co na zrzucie nie wprowadza konsumentów w błąd 🙂

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wydaje mi się, ze skoro nauczyliście masy kupować jedynie po obrazku to teraz wypada zadbać o to, by ten obrazek nie wprowadzał tychże mas w błąd...

jaszczur-ka
#11 Animator

@AnnaG-Antyki    "nauczyliście masy kupować jedynie po obrazku"  

Sorry, ale dużo pogardy w tym  zdaniu ...   

oznacz moderatorów

glenmoranghie
#14 Krzewiciel

@gdvorek Właśnie publicznie przyznałeś że systemowo wprowadzacie klientów w błąd. To jest sprawa dla UOKIK. 

oznacz moderatorów

automisala
#10 Popularyzator

Wystarczy, że oferta jest jest połączona z innym, ale takim samym produktem i już w samym allegro można znaleźć lepszą cenę. 

oznacz moderatorów

jaszczur-ka
#11 Animator

@glenmoranghie   to prawda i też się z tym spotkałam i to niejeden raz.

Zastanawia mnie, jaka jest tego przyczyna...

oznacz moderatorów

glenmoranghie
#14 Krzewiciel

@jaszczur-ka To proste. Sprzedawca z niższą ceną nie przystąpił do układu. Po ichniemu to się nazywa "nie spełnia warunków promocji".

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek akurat autor nie o to pytał i dobrze wiesz, tylko czemu dwa te same produkty u Was na stronie, droższy ma oznaczenie Gwarancji najniższej ceny 🙂