anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja Najniższej Ceny?

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

https://allegro.pl/oferta/sila-czy-moc-david-r-hawkins-11206178744 - tu jest gwarancja najniższej ceny....42,90 zł

https://allegro.pl/oferta/sila-czy-moc-david-r-hawkins-14552863192 - tu jest za 32,99 zł

Proszę o kupon rabatowy!!!!

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

az1rael
#21 Demiurg#

Niestety ale gwarancja najnizszej ceny dotyczy cen w sklepach bioracych udzial w tej nazwijmy to promocji a nie na calym allegro 

https://allegro.pl/strefaokazji/gwarancja-ceny

W linku masz liste sklepow na dole strony @Czarne2000 

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Więc znów granie w kulki i robienie w balona, taka oto gwarancja najniższej ceny....

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 no to zgłaszaj:

Widzisz tańszy produkt – zgłoś to!

w zakładce Moje zakupy wypełnij formularz w ciągu 72 godzin od zakupu produktu na Allegro.

A najlepiej oddaj ten produkt w ciągu 14 dni i kup "tańszy". Mówisz dostawa 20 zł? No, ale jest taniej! 😄

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@medalik_2009 tak rozowo to nie ma patrz regulamin 

https://allegro.pl/strefaokazji/gwarancja-ceny

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@az1rael wiem dobrze o tym, tak jak wiem skąd różnica ceny w tych ofertach. Cebula też, tylko próbuje jeszcze zaoszczędzić.

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Wszyscy wszystko wiedzą, naprawdę jasnych i poważnych ludzi na świecie brakuje, tylko na allegro jest darmowa dostawa za którą trzeba zapłacić.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 darmowa dostawa... W Świętego Mikołaja rozdającego prezenty, też jeszcze wierzysz?

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Pisz do allegro, a nie w co ja wierzę, ja widziałem definicję słowa "darmowa" którą allegro wykorzystuje.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 ja nie muszę nigdzie pisać, nie przejawiam objawów bólu 4 liter i niezrozumienia konstrukcji cen, jak Ty.

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Więc wytłumacz mi te "konstrukcję cen" jak idziesz do sklepu i jest jakaś cena danego produktu, a przy kasie naliczają ci wyższą cenę, to co robisz? Tłumaczysz sobie że to "konstrukcja cen"?

oznacz moderatorów

Client:109919385
#7 Wielbiciel#

Wiesz dlaczego gwarantowana najniższa cena.Pst spójrz na cenę dostawy lub to że droższy posiada nawet Smart, więc wybierając między produktami sam bym wybrał ten droższy 

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Dlatego że wy macie czas na zabawę w ciuciubabki, dlatego allegro robi sobie ciuciubabki z nas.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 a co, uważasz, że w sklepach niezależnych, poza Allegro, gdzie masz "darmową" dostawę, to nie jest ona wliczona w marżę towaru? Czy może wierzysz, że są przewoźnicy dostarczający towar charytatywnie?

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

Czego ty nie rozumiesz? Nie obchodzi mnie czy jest coś wliczone czy nie, jest podana cena towaru. Dostawa to co innego, można umówić się odebranie osobiście i też to cię kosztuje, bo musisz dojechać. Przecież wiem że niektóre produkty są w cenach o połowę tańsze, a dostawa jest np. 60 zł, i co myślicie że nie ma prawa wyegzekwować tej ceny? Inaczej jest to po prostu oszustwo i wyłudzenie na przesyłce.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 buahaha, brnij dalej w pisanie bzdur. Nie można umówić się na odbiór osobisty jeśli sprzedawca go nie udostępnia.

oznacz moderatorów

Czarne2000
#9 Pomysłodawca#

To był przykład z odbiorem osobistym. Czyli chcesz mi powiedzieć, że ceny towarów w polskim internecie nie obowiązują? Czyli mogę ci sprzedać BMW za 1 zł i taką ofertę wystawić, ale dostawa to milion złoty?

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel#

@Czarne2000 oczywiście że możesz tak zrobić. Ceny towarów nie są w żaden sposób uregulowane, ceny dostawy tak samo. Jeśli tylko wywiążesz się z transakcji i znajdziesz jelenia który to kupi i nie będzie dyskutował że chce odebrać osobiście to wszystko jest ok.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Czarne2000 ależ oczywiście. Rozumiem, że na Allegro jesteś od wczoraj i nie pamiętasz cen dostaw przed czasami Smarta! oraz liczenia prowizji od ceny wraz z dostawą?

oznacz moderatorów