Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/oferta/sila-czy-moc-david-r-hawkins-11206178744 - tu jest gwarancja najniższej ceny....42,90 zł
https://allegro.pl/oferta/sila-czy-moc-david-r-hawkins-14552863192 - tu jest za 32,99 zł
Proszę o kupon rabatowy!!!!
Niestety ale gwarancja najnizszej ceny dotyczy cen w sklepach bioracych udzial w tej nazwijmy to promocji a nie na calym allegro
https://allegro.pl/strefaokazji/gwarancja-ceny
W linku masz liste sklepow na dole strony @Czarne2000
Więc znów granie w kulki i robienie w balona, taka oto gwarancja najniższej ceny....
@Czarne2000 no to zgłaszaj:
Widzisz tańszy produkt – zgłoś to!
w zakładce Moje zakupy wypełnij formularz w ciągu 72 godzin od zakupu produktu na Allegro.
A najlepiej oddaj ten produkt w ciągu 14 dni i kup "tańszy". Mówisz dostawa 20 zł? No, ale jest taniej! 😄
@medalik_2009 tak rozowo to nie ma patrz regulamin
@az1rael wiem dobrze o tym, tak jak wiem skąd różnica ceny w tych ofertach. Cebula też, tylko próbuje jeszcze zaoszczędzić.
Wszyscy wszystko wiedzą, naprawdę jasnych i poważnych ludzi na świecie brakuje, tylko na allegro jest darmowa dostawa za którą trzeba zapłacić.
@Czarne2000 darmowa dostawa... W Świętego Mikołaja rozdającego prezenty, też jeszcze wierzysz?
Pisz do allegro, a nie w co ja wierzę, ja widziałem definicję słowa "darmowa" którą allegro wykorzystuje.
@Czarne2000 ja nie muszę nigdzie pisać, nie przejawiam objawów bólu 4 liter i niezrozumienia konstrukcji cen, jak Ty.
Więc wytłumacz mi te "konstrukcję cen" jak idziesz do sklepu i jest jakaś cena danego produktu, a przy kasie naliczają ci wyższą cenę, to co robisz? Tłumaczysz sobie że to "konstrukcja cen"?
Wiesz dlaczego gwarantowana najniższa cena.Pst spójrz na cenę dostawy lub to że droższy posiada nawet Smart, więc wybierając między produktami sam bym wybrał ten droższy
Dlatego że wy macie czas na zabawę w ciuciubabki, dlatego allegro robi sobie ciuciubabki z nas.
@Czarne2000 a co, uważasz, że w sklepach niezależnych, poza Allegro, gdzie masz "darmową" dostawę, to nie jest ona wliczona w marżę towaru? Czy może wierzysz, że są przewoźnicy dostarczający towar charytatywnie?
Czego ty nie rozumiesz? Nie obchodzi mnie czy jest coś wliczone czy nie, jest podana cena towaru. Dostawa to co innego, można umówić się odebranie osobiście i też to cię kosztuje, bo musisz dojechać. Przecież wiem że niektóre produkty są w cenach o połowę tańsze, a dostawa jest np. 60 zł, i co myślicie że nie ma prawa wyegzekwować tej ceny? Inaczej jest to po prostu oszustwo i wyłudzenie na przesyłce.
@Czarne2000 buahaha, brnij dalej w pisanie bzdur. Nie można umówić się na odbiór osobisty jeśli sprzedawca go nie udostępnia.
To był przykład z odbiorem osobistym. Czyli chcesz mi powiedzieć, że ceny towarów w polskim internecie nie obowiązują? Czyli mogę ci sprzedać BMW za 1 zł i taką ofertę wystawić, ale dostawa to milion złoty?
@Czarne2000 oczywiście że możesz tak zrobić. Ceny towarów nie są w żaden sposób uregulowane, ceny dostawy tak samo. Jeśli tylko wywiążesz się z transakcji i znajdziesz jelenia który to kupi i nie będzie dyskutował że chce odebrać osobiście to wszystko jest ok.
@Czarne2000 ależ oczywiście. Rozumiem, że na Allegro jesteś od wczoraj i nie pamiętasz cen dostaw przed czasami Smarta! oraz liczenia prowizji od ceny wraz z dostawą?