Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
UOKiK dzwonił, prosił o podanie wzoru do obliczeń kosztu jednej sztuki 🙂
@darkospower Zestawy i ceny proponują sprzedający. Możesz zgłosić błąd w ofercie na dole strony.
@N_Nitka28 Tak za ceny i zestawy odpowiadają sprzedający, ale za bałagan jaki tam panuje odpowiada Allegro.
Użytkownicy nie są od wyszukiwania błędów i od sygnalizowania tych błędów. Zostawmy to zadanie dla "odpowiednich zespołów"
Ale temat nie dotyczy ani ceny ani ilości sztuk w zestawie, tylko tego jaka wyświetla się cena za sztukę. Dobrze zrozumiałem że to też wpisuje sprzedający?
To błąd skomplikowanych wyliczeń katalogu Allegro i sztucznej inteligencji która usiłuje poprawić, uatrakcyjnić dane. Teoretycznie odpowiada za to sprzedający bo powinien co jakiś czas sprawdzać co mu tam Allegro nawywijało w ofertach, ale wiadomo że przy dużej ilości ofert to jest niemożliwe.
Do podzielenia jednej liczby przez drugą allegro potrzebuje AI? I to sprzedający ma odpowiadać za to co sobie AI wyhalucynowało? Nawet żarty mają pewien limit absurdu po przekroczeniu którego przestają być śmieszne.
Do takich zadań jak podzielenie ceny przez liczbę sztuk już w 1975 roku wynaleziono specjalną maszynę - nazywa się komputer. Może poinformujcie swoich inżynierów o tym wynalazku, bo chyba o nim nie słyszeli
Przyzwyczaisz się, zrozumiesz....
UOKiK nie dzwoni, bo jak przez telefon zweryfikujesz tożsamość urzędnika. Jakby to był UOKiK to dostał byś oficjalne pismo listem poleconym lub poprzez e-puap.
Prędzej ktoś sobie jaja robił.
Ps. Numer telefonu nie jest żadnym dowodem, stosunkowo łatwo go sfałszować.
Drogi dzienniczku, dzisiaj dowiedziałem się że mam zbyt skomplikowane poczucie humoru. Oraz że ukoik nie patrzy ludziom na ekrany i do nich nie wydzwania. Od jutra chyba przestanę używać ironii
Dla mnie nie było zbyt skomplikowane 🙂