Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@bajamal Napisz coś więcej > nigdzie nie możesz zalicytować?
duzo licyowalam u 1 wystawcy teraz mam komunikat
Chcesz zrobić kolejne zamówienie? Skontaktuj się z nami, aby potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Sprawdzamy to ze względów bezpieczeństwa.
To skontaktuj się, a kupowałeś i nie płaciłeś?
ale z kim mam się skontaktować?
dużo licyowalam u 1 wystawcy teraz mam komunikat
Chcesz zrobić kolejne zamówienie? Skontaktuj się z nami, aby potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Sprawdzamy to ze względów bezpieczeństwa.
@bajamal No to dlaczego się nie kontaktujesz?
Sprawdziłam na innych aukcjach mam en sam komunikat... juz raz tak miałam.... co mogę zrobic
Sprawdziłam na innych aukcjach mam en sam komunikat... juz raz tak miałam.... co mogę zrobic
@bajamal skontaktuj się z allegro. Pewnie będziesz musiał zrobić sobie selfie z dowodem
ale z kim mam się skontaktować?
jaki jest mail do allegro?
Możesz spróbuj tutaj
chcesz zrobić kolejne zamówienie? Skontaktuj się z nami, aby potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Sp
Tak, takie rzeczy się teraz zdarzają, więc potwierdź.
Ale jak mam potwierdzić, jak mam skontaktować się , żeby potwierdzić, że licyuje
co za żenada, ale kasę za allegropay przyjęli;] nie musiałem weryfikować, ale nie mogę kupić, a nie widzę nigdzie opcji potwierdzenia, co mam zrobić?
@bajamal zrobiłeś aferę w marcu to pewnie zablokowali