Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie znajduje się w aplikacji mobilnej historia przeglądanych?
Napisałem email z zapytaniem do sprzedającego odnośnie przedmiotu na jego aukcji. On chce bym mu wysłał link do jego aukcji i nie potrafię tego odnaleźć. Próbowałem w przeglądarce allegro wpisywać nazwę tego sklepu i przedmiot, ale niestety przeglądarka nie radzi sobie lub ja nie potrafię obsługiwać się tą przegladarką. Szkoda że jak nie ma opcji wyszukiwania przedmiotów na aukcjach u tego sprzedającego. Wchodzę w katalog produktów wyskakuje mi ich ponad 32tyś. Klikam w lupkę następnie wpisuje nazwę produktu i pokazują mi się wyniki z całego allegro a moim zdaniem powinno pokazać wyniki tylko tego konkretnego sprzedawcy
Daj login sprzedawcy
superstore25
A jest coś takiego? wylogujesz albo wyczyścisz pliki i już nie ma.
Nie ma czegoś takiego jak "niedawno oglądane" bo allegro nie udostępnia. Ale mają taką opcję, tyle że jest ona wyłączona.
Właśnie znalazłem na stronie głównej (wystarczyło odrobinę przewinąć w dół) coś takiego jak "ostatnio przeglądane" jest na samych oczach a ja szukałem w różnych opcjach. Nie mniej jednak przydała by się wyszukiwarka, która szuka tylko w katalogu produktów danego sprzedawcy