anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

hozzászólás

Client:131953845
#2 Obserwator

Szeretnék érdeklődni miért tötölték az észrevételemet a téves típussal megjelölt rendelésem miatt, nem azt kaptam amiben megegyeztünk, viszont választ nem kaptam Önöktől a problémámra?

Nem tartalmazott cég nevet és/vagy semmilyen rágalmazó vagy sértő információt,egyszerűen jeleztem,hogy nem azt kaptam,ami megvolt jelölve a tétel nevében.  Az eladó is töröltetni akarja velem az észrevételemet,szerintem nem jogosan,viszont a fiókomban nem találomaz e-mait,amire tudnék felé reagálni,hogy bizonyízhassam az igazamat. Segítségre lenne szükségem,a többi hozzászólóhoz hasonlóan.Köszönettel

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Hello @Client:131953845, thanks for writing here.
Allegro Gadane does not support the Hungarian market yet, so if you have any questions, please contact us using this form. Thank you!

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:131953845
#2 Obserwator

Rendelés előtt megérdeklődtema termék típusát,mert a feltümtettett típus a leírás egyezett más oldalakon megtalálhatóval,viszont a szövegezésbena paramétereknél más típus szerepelt. Direkt rákérdeztem,mielőtt rendeltem,hogy akkor melyik típus az amit megvenni készülök. Biztosított az eladó,hogy az aminek a szövegezése felvolt tüntetve,megrendeltem és nem azt kaptam mégsem. Majd mivel leírtam a történteket az értékelésnél,most kéri az Allegron keresztül,hogy változtassam meg a véleménymet,nem fogom mert ez történt. Mivel már többször rendeltem innen és az előtte lévő rendelésemnél is szó szerint ki kellett imádkoznom a ketté szedett bútoromat,aminek az egyik részével majd egy hét alatt találtak oda a címemre,nyilván már energiám és idegrendszerem külföldre küldözgetni ezt is,ki tudja mit kapok helyette,de attől még segíteni szeretnék azoknak akik szintén rendelnének és félre vezetés áldoazatai lennének az előre informálódás ellenére is.

oznacz moderatorów